Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2013. 17:11h.

El líder d'Unió es ratifica

"En el que vaig escriure, en el seu conjunt. En tot, no només en una part"

El líder d'Unió es ratifica

Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida ha assegurat que es ratifica "en tot el que va escriure" en l'article en el qual parlava de la tercera via i que ha estat centre de la polèmica durant tota la setmana.

Duran, en la seva carta setmanal, assegura que es ratifica "en el que vaig escriure, en el seu conjunt. En tot, no només en una part". "Déu sap, i uns quants mortals també, que no pretenia ni esperava tant d'enrenou", explica.

També lamenta que "el que sembla que ha molestat d'altres és que publiqués l’article en vigílies del debat de política general. No diré que no tinguin raó. No era, però, la intenció". "Ara bé, com vaig aprendre del president Pujol, en política les coses no són com són, sinó com sembla que són", comenta.

"En tot cas, jo em ratifico de l'A a la Z en el que vaig escriure, en el seu conjunt. En tot, no només en una part", insisteix.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 David, Cambrils, 27/09/2013 - 18:42

No entenc com encara no s'ha trencat la federació quan tothom sap que Unió no té gairebé votants i els que té, es passen al PP en les generals.
En relació a en Duran, quans anys fa que viu de la política? Potser ja n'hi ha prou.
Algun càrrec en alguna empresa de l'Ibex el déu estar esperant.

#1 Convergent, Barcelona, 27/09/2013 - 17:38

Vosté ja no ens representa.Dimiteixi!