Política · 27 de Març de 2015. 12:49h.

El líder d'Unió es va salvar d’un accident aeri

Duran havia d’agafar un vol que va tenir “un accident sense cap supervivent”

El líder d'Unió es va salvar d’un accident aeri

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, dóna el seu condol per l’accident aeri i revela que “sóc dels que ha patit el que només Déu sap per haver de volar. Sóc dels que, com ara també ha passat, havent d’agafar un vol, finalment no ho ha fet i aquell vol ha tingut un accident sense cap supervivent”.

“Vaja, que estic entre les persones a les quals impacta profundament un accident aeri. Però els temps moderns i la feina exigeixen volar i sobreposar-se amb racionalitat a impactes i dolors, sabent que el  transport aeri continua essent el més segur”, indica.

“Ara caldrà esbrinar a fons què ha passat. Hi ha alguna cosa que no queda prou clara. Ja sé que la Fiscalia de Marsella confirma la tesi del pilot que estavella l'avió. Això em commociona encara més. Quan tanco aquesta carta -abans del que ho faig normalment, per raons que no vénen al cas-, sóc conscient que les informacions aniran dollejant per moments”, afegeix.

“L’Agència Europea de Seguretat Aèria, que té precisament la seu a Colònia, amb coordinació amb les estatals ha d'exagerar tant com pugui la transparència a l'hora d'investigar aquest accident i les seves causes”, conclou.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 Montse G., Sant Cugat, 28/03/2015 - 23:24

Ho sento; però no puc ser jo la única que pensa que aquest senyor es un petit personatge ridícul, amb ínfules de gran home i estadista. A qui ningú no té en compte i que ha perdut tot contacte amb la realitat. Si alguna vegada ha estat alguna cosa, ja pertany al passat. Ho ha d acceptar

#23 Carlos Gomez, Bcn, 28/03/2015 - 22:34

A aquest xicot no s´el pot deixar perdre
Messis,Leonardos o Durans no apareixen cada dia.
Nomes amb gent com el Sala i Martin,el Cucurull o la sra. Forcadell no ens en sortirem.
Si encara no ens odien prou mes enlla del Ebre,el Duran pot ser decisiu.Sobre tot a Andalussia.
Per aixo ell te ma de sant

#21 Poca-solta, Barcelona, 28/03/2015 - 17:48

Això no és veritat: m'han contat que l'avió, en notar que Duran s'apropava a l'escala, es va mostrar desesperat i es va enlairar tot sol deixant a terra la glòria d'El Campell. La tripulació -sortosament ja era a bord- va haver de tancar les portes i va deixar anar l'escala sobre un trumferar.

#20 Josep-Maria, Barcelona, 28/03/2015 - 12:34

Si us plau, Josep-Antoni, no siguis tan modest: explica aquell cas en què, en un vol de Barcelona a Madrid, dos independentistes van segrestar l'avió i tu, tu sol, només amb la paraula, vas aconseguir que t'entreguessin les armes i s'apuntessin a UDC.
Aquestes coses convé que se sàpiguen, coi.

#19 Un senyor que va ser ajuda de cambra de B. Russell, Barcelona, 27/03/2015 - 22:44

¿D' "un"?¿Només d' "un"? Això no és res. Jo considero que m'he salvat de tots els accidents aeris que s'han produït al meu entorn (relacionats d'alguna manera amb El Prat, vull dir) des que sóc major d'edat i tinc certa autonomia econòmica.