Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 13:27h.

El lideratge, segons Àngel Ros

"Un bon líder és aquell capaç d'imaginar un futur millor i capaç de generar les condicions per assolir-lo"

El lideratge, segons Àngel Ros

Ros, durant l'acte

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en un acte de la UGT, ha manifestat que "avui dia no necessitem líders messiànics”. Per l’alcalde de Lleida, el veritable líder és aquell “capaç d’imaginar un futur millor i capaç de crear les condicions per assolir-lo”.

“Cal que els líders tinguin credibilitat entre la seva gent i la societat en general, i siguin capaços de generar il·lusió i d’aglutinar equips de persones”, ha remarcat l’alcalde. Segons el paer en cap, “els líders els trobem, diàriament, a les petites i mitjanes empreses i en els emprenedors”.

En aquest sentit, el paer en cap ha posat com a exemple de veritables líders els emprenedors del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, i ha posat de manifest que “cal contribuir a la formació d’aquestes persones i a la promoció del lideratge”.

Àngel Ros ha finalitzat el seu discurs destacant que la incorporació de la dona al lideratge ha de ser el repte a assolir aquest segle XXI. “Si la incorporació de la dona al treball va ser l’objectiu del segle XX, el repte del segle XXI serà la incorporació de la dona al lideratge”, ha explicat Ros.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Trosko, Les Borges Blanques, 25/10/2011 - 14:43

Mireu si tenia nivell aquest acte (una empenteta al PSC per part del sindicat amic i dels babaus de la UdL) que la ministra Chacón hi havia d'assistir i ha preferit una desfilada amb la cabra de la Legió!

#2 Trosko, Les Borges Blanques, 25/10/2011 - 14:26

Un altre espot del Ros a l'e-noticies. Perquè no el poseu als links del costat. No es notaria tant!!

#1 jajjaaaaaa, Barcelona, 25/10/2011 - 13:40

siempre que el OPus lo permita jajajajajjaaaa