Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2018. 15:03h.

El llegat de Colau

L'alcaldessa no pot aprovar ni el tramvia ni la multiconsulta

El llegat de Colau

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha rebutjat aquest matí, en una sessió extraordinària, l'ampliació del tramvia des de la plaça de les Glòries fins a Verdaguer. Només el PSC i el regidor no adscrit, Gerard Ardanuy, han fet costat a Barcelona en Comú. La connexió del tramvia per la Diagonal era un dels projectes estrella de l'alcaldessa, Ada Colau.

L'oposició ha retret que l'ajuntament hagués d'avançar una inversió que no li correspondria i que hagi instrumentalitzat aquest debat per treure'n rendiment polític. "Enganyen la ciutadania perquè vostès diuen que volen que el tramvia sigui públic. Però el que vostès volen fer és una inversió pública de gairebé 200 milions d'euros perquè fins al 2032 una empresa privada i els seus accionistes dupliquin els beneficis. Diner públic per enriquir un operador privat", ha dit Jordi Coronas, d'ERC.

Ada Colau ha explicat que els veïns estan farts que es prioritzin els interessos de partits. Ha criticat que els plens s'estiguin convertint en batalles en clau electoralista. "Aquest no és el tramvia de la Colau. Mai ha estat el tramvia de la Colau. Aquest és el tramvia dels veïns i de les veïnes, i especialment del barri del Besòs, dels barris més vulnerables, que necessiten connectar-se i accedir al centre de la ciutat."

Per això, l'alcaldessa ha garantit que continuaran defensant el tramvia, perquè ho considera una qüestió fonamental per a la mobilitat i la salut. Ha explicat que han portat l'assumpte a votació encara que l'anessin a perdre perquè figura en el programa i era un compromís.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi , Barcelona, 11/04/2018 - 14:11

El llegat de Colau es la nada, el cero (0,00), el conjunto vacio, el encefalograma plano, este es su gran legado.

#7 Aclaración, Barcelona, 11/04/2018 - 09:42

de algo habrá servido de tener a estas dos desastres de alcaldesas, Colau y Carmena. La sociedad ha podido probar de cerca los remedios que ofrecía la ultra-izquierda "salvapatrias" y ahora ya sabe las consecuencias. Se ha conseguido poner a Madrid y Barcelona a la altura de cualquier media ciudad de cualquier país africano.

#6 un musclu, bcn, 10/04/2018 - 20:16

Fot al camp...JA. Gandula

#5 zeppelin74, bcn, 10/04/2018 - 17:55

El que tindríes que fer es netejar i fotre fora als que estàn acampats a la Pl.Catalunya.Quina imatge més lamentable de Bcn.Espero que et perdem de vistar dintre d'un any.

#4 Pep, BCN, 10/04/2018 - 17:38

Ni els pessupostos ni un pla de vivenda social que no sigue possar contenidors per fer llaunes habitables ni sol.lucionar el tema de les terrases ni fer que la policia local pugui complir les ordenances municipals. Ademes de cambiar noms de carrers i protegir al colectiu okupa que a fet aquesta?. Aviat ella,el marit i els colegues buscaran feina