Política · 16 d'Abril de 2010. 12:16h.

"El llibre de Pilar Rahola ens pot anar molt bé"

Duran creu que és un "bon llibre per a l'Artur Mas"

"El llibre de Pilar Rahola ens pot anar molt bé"

Duran, en la presentació del llibre de Pilar Rahola sobre Artur Mas

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat que el llibre de Pilar Rahola 'La màscara del rei Artur' (La Magrana) sobre el president de CiU, Artur Mas, "ens pot anar bé; almenys és un bon llibre per a l’Artur Mas. És a dir, és un bon llibre per al nostre candidat. També ho és lògicament per a l’autora. Crec que fa justícia a en Mas i permet conèixer-lo molt millor, fins i tot a les persones que hi tenim més tracte".

En la seva carta setmanal, Duran ha apuntat que Artur Mas "serà el pròxim president de la Generalitat" i afegeix que "vaig tenir l’oportunitat de llegir-lo abans que es presentés, perquè diumenge, quan tornava de Madrid de veure el Barça, em vaig trobar l’autora a l’avió i me’n va dedicar un exemplar".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hágaselo mirar, bcn, 18/04/2010 - 22:29

senyor Duarán hágaseo de mirar: que la autora no obtuvo ni dos milvotos con el PI, que si ella supiera el secreto de "ir bien" en las elecciones se lo habría aplicado a ella misma. Que siempre ha apostado ella por el perdedor: McCain, Clinton, Pallin...

#2 Miquel, BCN, 16/04/2010 - 17:00

Ho dubto molt. Recordeu que l'unionista Mas es va suïcidar políticament quan, menyspreant el Parlament, es va asseure a la falda d'en ZP, aquella nit de gener del 2006, per perpetrar l'Estatutet de la Moncloa en companyia d'aquell mestre de l'engany.

#1 Vipper, Sant Fost C, 16/04/2010 - 12:46

A veure si som més curosos. Diu que \"ens pot anar bé\", no \"molt bé\"