Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 18:34h.

El manifest dels 'ex'

La majoria de signants del manifest del sector catalanista del PSC s'han quedat sense càrrec

El manifest dels 'ex'

Imatge d'alguns dels signants

Exconsellers i ex-alts càrrecs del PSC han signat el manifest per a reclamar que "el poble de Catalunya pugui exercir el dret a decidir", que recull un total de 145 signatures de militants arrenglerats amb l'anomenat sector catalanista.

Entre ells, Martí Carnicer exdiputat, exalcalde del Vendrell i exsecretari general del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat amb l'exconseller Antoni Castells, que també participa en la iniciativa. Joan Colom -que fou diputat, eurodiputat i Síndic Major de la Sindicatura de Comptes- ha estat un altre dels signants.

També ho ha fet l'exvicepresident del Parlament i expresident de la Diputació de Barcelona, Antoni Dalmau, així com l'exconseller d'Educació -i també exconseller del consell de govern de la CCMA- Joan Manuel Del Pozo.

Un altre dels que ha ha signat el manifest ha estat Manel Nadal, exdiputat al Parlament i secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, des de l'any 2003, quan el seu germà, Quim Nadal, va passar a ser el conseller del Departament.

L'encara regidor de l'Ajuntament de Barcelona i president de Mercabarna, Jordi William Carnes, que també va arribar a ser conseller d'Agricultura de la Generalitat l'any 2006, és un altre dels signants del manifest a favor del dret a decidir, així com un altre exconseller d'Agricultura, Antoni Siurana, que també fou alcalde de Lleida durant 24 anys.

L'exalcalde de Terrassa i president de la Diputació de Barcelona fins l'any 2003, Manuel Royes, hi ha donat suport, com els exconsellers Ernest Maragall, Marina Geli i Antoni Castells; l'alcalde de Lleida Àngel Ros; l'europarlamentària Maria Badia, el diputat Daniel Font o l'exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Ramona, Cunit, 05/10/2012 - 21:53

Felicito a les persones del PSC que han realitzat aquest document. I no crep amb cap traicio dels firmant s del manifest.

#3 Victor, barcelona, 05/10/2012 - 08:24

Aquest article deixa molt que desitjar, ja que presupossa que aquestes persones han signat un manifest perquè no tenen "feina". Doncs hi han errades ben grosses, per exemple el Sr. Martí Carnicer és Primer tinent d'alcalde del Vendrell.

Ja es veu per on tira l'e-noticies.cat

#2 emric, Barcelona, 04/10/2012 - 23:57

els militants del Parit Socialista A Catalunya tots són o fan excs,....

#1 pepe, andorra, 04/10/2012 - 19:00

si me dan un sueldo a fin de mes, yo también firmaría cualquier barbaridad. Los del vaya semanita tienen un corto muy bueno al respecto.

#1.1 Salvador Figueras, Breda, 04/10/2012 - 19:11

Jo no m'he quedat sense càrrec ni en busco cap i també he signat. Els posicionaments son per idees i conviccions.