Publicitat
Política · 18 de Maig de 2010. 13:38h.

El manifest unitari surt de Reagrupament

El promotor és coordinador de la formació de Carretero a Sarrià-Sant Gervasi

El manifest unitari surt de Reagrupament

Minguell, amb Carretero, en una imatge d'arxiu (Foto: Reagrupament)

El Manifest unitari a favor d'una candidatura independentista "transversal", que es va presentar aquest dilluns a la seu d'Òmnium, està promogut per un dirigent de Reagrupament. La convocatòria de l'acte està signada per Josep Minguell, que és el coordinador de la formació de Joan Carretero a Sarrià-Sant Gervasi.

El text fa una crida "a tots els grups, moviments, partits, associacions i plataformes independentistes, perquè es posin d’acord per presentar una candidatura transversal, equilibrada i unitària, que motivi els abstencionistes i porti al Parlament un estol de diputats que, sense renunciar a les seves personals ideologies, es comprometin a treballar units, per a prioritzar en tot moment l’objectiu de la independència".

Entre els signants del manifest s'hi troben Víctor Alexandre, Llibert Barcons, Oriol Bohigues, Miquel Calçada, Salvador Cardús, Montserrat Carulla, Patricia Gabancho, Joel Joan, Jordi Porta, Xavier Roig o Josep M. Terricabras, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Pere, Barcelona, 19/05/2010 - 18:43

És una iniciativa positiva però que hauria d'anar molt més enllà. El Parlament té un marge de maniobra limitat per un marc autonòmic que ha arribat al final. Hem de ser capaços de generar estructures estables que sobrepassin aquest marc.

#35 Reagrupat de Sarrià, Barcelona., 19/05/2010 - 13:29

La foto li vaig fer jo a en Minguell a la diada de l'any passat. Em fa molta gràcia que posi Arxiu i font Reagrupament i que la utilitzin per desdprestigiar una iniciativa que, sentint-ho molt per vostés, és imparable.

#34 Joan, Barcelona, 19/05/2010 - 12:08

Quin periodisme més baix. Així, com que hi ha la Carme-Laura Gil, el manifest també surt de CiU; com que hi ha l'Oriol Bohigas, surt del PSC; com que hi ha Jordi Coca surt d'ICV... Sabeu què vol dir unitat? Sabeu què és el Codi Deontològic?

#33 Joan Vilamajor, Sabadell, 19/05/2010 - 11:24

A mesura que s'apropen les eleccions els comentaris histèrics dels ERC agonitzants pugen de to.
Hi haurà una candidatura independentista transversal i finalment podrem votar alguna cosa més que una colla d'aprofitats com els que ara omplen el Parlament

#32 JoanMarti, Terrassa, 19/05/2010 - 10:48

aquets golpistes ara volen la unitat, quina gracia que fan, ells mateixos s'han suicidad, no tenen credibilitat. Erc pot haver fet coses malament pero la majoria de coses han estat ben fetes, han possat la base per poguer ser un estat lliure, Força Erc