Publicitat
Política · 15 de Maig de 2019. 22:01h.

El més convers de tots

Ernest Maragall diu que està “molt enfadat” amb el PSC després d'haver-hi militat 30 anys

El més convers de tots

Ernest Maragall, quan era conseller d'Ensenyament, amb alcaldes del PSC a la seu del partit

L'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha afirmat que està “molt enfadat” amb el PSC, malgrat haver militat en el partit durant tres dècades i ocupar càrrecs de responsabilitat al consistori barceloní i la Generalitat amb els socialistes.

“Jo estic enfadat amb un partit, i amb el senyor Iceta en particular. Amb un partit que es fa dir socialista i català, però que no exerceix el socialisme ni respecta els drets i les llibertats de Catalunya”, ha assegurat Maragall, respecte la proposta de designar el líder dels socialistes senador autonòmic perquè presideixi el Senat.

El candidat republicà a les municipals de Barcelona ha afirmat que votaran en contra d'Iceta com a senador perquè “el Parlament de Catalunya no és el pati privat del senyor Pedro Sánchez”. Maragall ha reblat que “avui estem enfadats” amb el PSC, encara que va formar part del projecte socialista durant 30 anys.

L'alcaldable d'ERC va ser regidor de l'Ajuntament de Barcelona amb el PSC, on va arribar a ser regidor d'Hisanda i Funció Pública i portaveu del govern municipal i regidor de Presidència i Hisenda. També va ser president de l'Institut Municipal d'Hisenda i vicepresident de l'Institut Municipal d'Educació del consistori sota les sigles del PSC.

Ernest Maragall va seguir la seva carrera política amb els socialistes al Parlament i la Generalitat. Va ser secretari del Govern durant el primer tripartit entre els anys 2003-2006. Posteriorment, en el segon govern tripartit, Maragall va ser nomenat conseller d'Educació.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 16/05/2019 - 13:44

Maragall ....un politic de poco fiar.
Toda la vida chupando del PSC/Ayuntamiento como un animal .....
y ahora en la senectud intelectual ..... aun quiere mas y mas .....un peligro el yayo.

#13 Conceptes de socialisme, Bcn, 16/05/2019 - 12:54

Tants anys de militant del partit slocialista sense enterar-se que el socialisme es totalment contrari a la secessió de qualsevol part d'un país, atnès que la base del socialisme és la universalitat, un mon absolutament inmers en el concepte social i per tant res de segregacions ni independències, o és un ruc o un desgraciat.

#12 Cata...queee, Montcada i Reixac, 16/05/2019 - 10:07

Voy a la raiz...el culpable es ERC...quiere recuperar al Heribert Barrera...ERC es el que firma los recortes en Educacion y en Urgencias....cada vez se parecen más a Pujolandia.

#11 FERRANOT, BARCELONA, 16/05/2019 - 09:33

Pues a mí lo que me molesta es que Barcelona pueda tener como alcalde a un chaquetero mediocre como tú. Por cierto, ¿ERC practica mucho el socialismo?: no me hagas reír. Pobre Barcelona: podría tener a Valls de alcalde y tendrá a éste o a la Colau....

#10 rosa, Barcelona, 16/05/2019 - 08:20

I tu que saps.....Si només has estat socialista per viure del xollo. NO A ERNEST MARAGALL A L'ALCALDIA DE BARCELONA. Que cobri la jubilació que ja ha viscut mases anys a cavall del cognom!!!