Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2008. 11:33h.

El metge de Puigcercós i Vendrell tenia una webcam al lavabo

Els mossos el detenen en descobrir una càmera apuntant la tassa del vàter

El metge de Puigcercós i Vendrell tenia una webcam al lavabo

Puigcercós i Vendrell, en una imatge d'arxiu

L'especialista en nutrició i medicina esportiva Jordi I.P ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra per instal·lar una webcam en el lavabo que té a Barcelona, segons revela El Mundo. Es tracta del nutricionista del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, del també republicà Xavier Vendrell, de la germana del futbolista Ronaldinho o del motorista Jorge Lorenzo. L'arrestat, que va ser posat en llibertat i la causa del qual ja està en mans d'un jutge de la ciutat, va assegurar després de la seva captura que va instal·lar la càmera perquè sospitava que la senyora de la neteja li robava.

La setmana passada una treballadora es trobava en el lavabo -que és mixt i és utilitzat pels empleats i els clients-. La dona va veure un estrany cable que sobresortia i va descobrir una webcam que apuntava directament a la tassa del vàter, pel que va acudir a denunciar els fets. Fonts policials van assenyalar que el sospitós es va adonar del succeït i va intentar contactar per tots els mitjans amb l'empleada delatant-se d'aquesta forma, però van informar a El Mundo que els arguments oferts pel metge "no tenen solidesa" perquè l'objectiu de l'aparell apuntava directament a la tassa.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Poli, Lleida, 25/07/2008 - 10:25

Culs bruts, com el cervell i les intencions!!!

#25 Indalo, Almeria, 25/07/2008 - 10:01

DIOS LOS CRIA Y ELLOS SE JUNTAN

#24 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/07/2008 - 23:10

SEguro que este médico está pagado por
Madrid para demostrar gráficamente que tanto Puigcercós como Vendrell van de culo.

#23 Carles Sánchez, Barcelona, 24/07/2008 - 21:00

Per controlar la dona de la neteja? Apuntant al water? Què hi ha al water susceptible de ser robat? L'escobeta de la tassa? La boia? La cadena? El paper higiènic?

#22 Kropotkin, Vic, 24/07/2008 - 19:41

Con las comilonas que se pegan a nuestra costa, no es extraño que necesiten los servicios de un nutricionista...