Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2012. 16:38h.

El militant de SI que va denunciar les primàries de Girona ara rectifica

El denunciant diu que "tot va ser un malentès"

El militant de SI que va denunciar les primàries de Girona ara rectifica

Toni Strubell, en una foto d'arxiu

El militant de Solidaritat que va denunciar el procés de primàries a Girona, Jordi Vilar, ha rectificat la seva acusació inicial. A través del partit, el denunciant ha assenyalat que "tot ha estat un malentès que la premsa ha tret de tota proporció".

"SI té una gran llista per Girona i votada amb una transparència i rigor democràtic poc freqüents entre els partits", ha remarcat. "Després de les votacions vaig fer servir un dret que com a partit democràtic i participatiu té el nostre partit des del seu origen. Tenia un dubtes sobre petites coses de les primàries (no sabia que es podien incorporar independents a la llista) i vaig fer servir el canals estipulats pels estatuts interns", ha justificat.

"El partit molt ràpidament va resoldre tots els meus dubtes i amb això vaig quedar més que satisfet, sobretot en veure la vàlua de l’independent que anirà de 2 per Girona, l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga, exemple de lluita i de catalanitat insubornable. La meva única intenció ha estat i serà millor el funcionament intern del nostre partit", ha reblat.

Vilar ha afegit que "les primàries han estant un exemple de democràcia i participació, amb tots el defectes que tenen tots el processos participatius. Mai no he dit ni he denunciat irregularitats ni coses per l'estil. Per tot això demano que els mitjans es retractin en les seves errònies informacions aparegudes en els seus mitjans. El dret a l’opinió, la queixa i la pluralitat no tenen res a veure amb el que ells van publicar. Ara toca treballar més que mai per aquestes eleccions que són les que ens han de portar a la plenitud nacional", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 UnAmic , Barcelona, 18/10/2012 - 09:52

Tant de bo que hagi estat així, un mal entès. Però es fa necessari que s'aclareixi del tot l'afer amb informació sòlida i fonamentada, altrament començaré a dubtar de SI.

#8 Bernat, Barcelona, 18/10/2012 - 00:40

És possible que l'hagin amenaçat? Pobre home. En Ruben Novoa ha plantat cara i no s'ha deixat intimidar tot denunciant que l'han fet treballar a SI sense cotitzacions a la Seguretat Social durant 2 anys. Qui compraria un cotxe de segona mà a gent com els que actualment dirigeixen Solidaritat?

#7 Xordi, Vic, 17/10/2012 - 22:39

Si ha rectificat deu ser perquè en Tena li ha aplicat la seva democràcia interna i l'ha regenerat.

#6 Carles Ortí, Reus, 17/10/2012 - 18:27

Sortosament a partir del 25 de novembre ja no haurem de suportar a aquests carlins de Solidaritat dient blasfèmies al Parlament.
Serà de les alegries més grans que ens empescarem

#6.1 Rosa, barcelona, 17/10/2012 - 19:31

Doncs no destapis el cava abans d'hora, a veure si encara els haràs de "suportar" 4 anys més.

#6.2 Pere, Caldes, 17/10/2012 - 19:53

Rosa de Barcelona, no t'emocionis, que si la participació es superior al 62% i SI no dobla el numero de vots, queda fora. Igual que els Ciudad-anos.

#5 Joaquim de Juià, Juià, 17/10/2012 - 18:22

Senzillament vaig participar en la votació. No parlo dons d'oïda.
La votació a la llista va ser d'una escrupolositat total.
I respecta a l'independent Pere Garriga, TOTS amb un altre votació varem poder escollir si estàvem d'acord amb un SI-NO-Abstenció.
Quina altre formació ho ha fet així ?

#5.1 Martí, Barcelona, 17/10/2012 - 19:52

Les CUP