Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2012. 22:47h.

El ministre de Defensa desautoritza Vidal-Quadras

Morenés diu que la crida de l'eurodiputat a la Guàrdia Civil està "fora de lloc, de moment i de to"

El ministre de Defensa desautoritza Vidal-Quadras

Morenés, amb dos caps de l'Estat Major de l'Exèrcit, en una foto d'arxiu

El ministre de Defensa, Pedro Morenés, ha desautoritzat el seu company de partit i vicepresident del Parlament europeu, Alejo Vidal-Quadras. Segons Morenés, les declaracions de Vidal-Quadras, fent una crida a la Guàrdia Civil per intervenir Catalunya, estan "fora de lloc, fora de moment i fora de to".

Morenés, que ha assistit a una reunió ministerial de l'OTAN a Brussel·les, ha assenyalat que "no sé què ha dit l'eurodiputat. Ni tan sols conec aquestes declaracions... el Govern (estatal) té clar com s'organitzen els drets i les llibertats dels espanyols, de tots els espanyols, i amb quins mitjans", ha reblat. Però ha afegit que "la declaració aquesta, naturalment, em sembla fora de moment, fora de lloc i fora de to".

El titular de Defensa també ha assegurat que no li "consta que hi hagi cap moviment militar de cap tipus", en relació als dos F-18 que aquest passat dimarts van volar baix per algunes comarques catalanes.

"Les Forces Armades espanyoles tenen molt clara quina és la seva naturalesa, la seva funció, la seva història, la seva presència i les seves responsabilitats. I sobretot ha donat una demostració permanent de lleialtat política, lleialtat democràtica i lleialtat constitucional", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Patateta, Horta, 11/10/2012 - 11:41

No sé per què aquesta preocupació per les declaracions de l'Alejo, el que va exposar és un article de la constitució i el sr Morenés l'hauria d'ejectura si li demanen. En tot cas la preocupació hauria de ser perquè pugui existir això a la constitució.

#6 Sandra, Ripoll, 11/10/2012 - 07:50

Aquest tal Morenes no es aquell que te una empresa de bombes de "racimo" o algo semblant, i que ara demana una indemnitzacio per la seva empresa a defensa per no gastar diners amb les esmentades bombes?
Tot fa molta pudor

#6.1 Cigronet, SFG, 11/10/2012 - 09:44

Sí és el mateix. Però això no treu de que sigui immoral i vergonyós, que ell hagi desautoritzat en vidal-quadres i en canvi des de l´'unió europea, no han tingut ni pebrots de fer-ho. D'aquests de l'unió europea ens en hem de refiar per a obtenir la independència?. Em penso que ja podem jaure.

#4 Alejo Vlad-draQul, transilvania, 11/10/2012 - 04:37

Mandaré los vampiros si os independizáis, o al monstruo de frankenstein

#3 Francesc, Barcelona, 11/10/2012 - 02:56

De moment! Quin país més autoritari i cavernari! A aquest país es vol viure? Quina qualitat moral! Quina modernitat! Quin europeisme!

#2 Pep, BCN , 11/10/2012 - 00:09

Manipuladors!!!