Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2021. 18:49h.

El ministre desaparegut

Marlaska evita donar suport a la Policia després del setge a Prefectura

El ministre desaparegut

El ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, no s'ha pronunciat respecte als aldarulls que van tenir lloc ahir davant la Prefectura de la Policia Nacional a Barcelona, durant la manifestació a la capital catalana per la Diada.

La Unió Federal de la Policia ha denunciat aquest diumenge la "passivitat" del Govern espanyol i del ministre de l'Interior davant els incidents a Via Laietana. "Han entès que es tracta d'un atac aïllat a un centre policial, sabent com saben que això va més enllà d'un simple atac", han manifestat a través d'un comunicat. Reclamen una "reacció contundent del govern espanyol i del ministre d'Interior".

L'associació 'S'ha acabat', de joves constitucionalistes, també s'han mostrat crítics amb l'actitud de Grande-Marlaska. L'organització ha convocat una declaració davant els mitjans per aquest dilluns davant la "deixadesa del ministre de l'Interior".

Aquesta no ha estat l'única polèmica lligada al ministre d'Interior durant les darreres setmanes. Fa escassos dies, Marlaska, va rebre crítiques per la seva gestió en la simulació de delicte d'agressió homòfoba de Malasaña. El seu càrrec també va ser posat en dubte per altres partits polítics i organitzacions després de la decisió de repatriar centenars dels menors no acompanyats acollits a Ceuta.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 Real Madrid 1979-80, Barcelona, 13/09/2021 - 14:55

Estaría en el Válgame

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/09/2021 - 23:25

Este infame y delincuente ministro de interior, el peor que hemos tenido jamás, hace tiempo que debería estar e el trullo.

#4 Neferu, Barcelona, 12/09/2021 - 22:14

Haciendo uso de mi libertad de expresión he de decir que este ministro no tiene agallas, o hvs para condenar las afrentas y agresiones que recibe la policía en Catalunya a manos de los violentos independentistas. Si tuviese un mínimo de decencia hace tiempo que debería de haber dimitido.

#4.1 D. Baro, El Prat de Llobregat, 13/09/2021 - 08:04

Por consiguiente menos just for man si los quería tener negros (los pelos) ahí abajo. Yo no asevero nada, eres tu el dels hvs.
Dado que es una psn gratuita, igual de un tiempo a esta parte ha ido rasurado.

#4.2 No hi toqueu, nengs, Chez Titole, 13/09/2021 - 11:36

El Menistro no en te d'agalles (galles), el que sí que te son plomes. I si no us ho creiueu demaneu l'opinió de la Dolores Delgado que per cert és del seu partit.

#3 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 12/09/2021 - 19:29

A este fracaso de ministro, sólo le falta acabar de mandar a todos los presos de E.T.A. a las cárceles cedidas por su jefe a la Comunidad Autónoma Vasca. Entonces será cesado, después de haber perdido toda la credibilidad con la que accedió al cargo. Un desastre.

#2 motxo, Girona, 12/09/2021 - 19:12

Esto es complacencia con el delito. Cataluña esta olvidada por el Estado