Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2008. 19:04h.

"El Mundo practica tàctiques nazis"

El republicà Joan Puig acusa Pedro J. Ramírez de "convertir el periodisme en un xantatge"

L'exdiputat d'Esquerra al Congrés, Joan Puig ha manifestat, en una entrevista concedida a e-notícies durant la recepció al Parlament, que 'El Mundo' practica "tàctiques nazis" i que és "un pamflet descarat". "Diu una mentida mil vegades i intenta convertir-la en veritat" en temes "com el catalanisme, el català i la llengua" i això són, ha insistit, "les mateixes tàctiques de Goebbels", el ministre de Propaganda del Tercer Reich. Puig ha afirmat -respecte al director, Pedro J. Ramírez- que "aquest senyor va defensar al seu dia que el País Basc tenia dret a l'autodeterminació" i l'ha acusat de "convertir la informació i el periodisme en un xantatge". "El diari és in-mundo, fa pena", ha reiterat alhora que ha manifestat que "els anunciants que van a aquest diari difícilment entraran en el meu llistat de compres de primera necessitat". "El Mundo practica les tàctiques nazis", ha acabat.

Joan Puig durant la recepció al Parlament
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Aceituno, BCN, 15/09/2008 - 14:06

La verdad es que no creo que los anunciantes de El Mundo se resientan mucho en sus ventas por que este alumno aventajada de Goebbels y de Hitler (él sí que lo es) deje de comprar sus productos. ¿Qué pretende, ahogar la libertad de expresión?

#35 jaume, Reus, 15/09/2008 - 12:14

Tothom sap q el Pedro J utilitza el seu mitjà per difamar i mentir sobre les vides alienes. I amb el tema del seu xalet situat en plena platja està utilitzant el Mundo contra els qui denuncien aquesta injustícia.

#34 PereRamon, olot, 15/09/2008 - 11:39

Aquí l´únic nazi és el senyor Puig, només cal seguir el seu blog, per entendre els seus pensaments totalitaris

#33 jo no sóc pamplines, stab, 15/09/2008 - 11:23

El que digui aquest home menbre de l'antiga erc, ara esquerra. No té cap respecte, Val més que calli, com hauria de fer algún altre del seu partit.
Visca la terra lliure. PPCC

#32 joan, barcelona, 15/09/2008 - 11:17

no entec com e_noticies per el temps comentan les bajanades del palloso aquet.