Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2010. 09:49h.

El Mundo se l'empassa l'endemà

El fiscal arxiva el cas de presumpte desviament de fons que esquitxava Esquerra

El Mundo se l'empassa l'endemà

La notícia publicada ahir dimarts a El Mundo

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha arxivat la denúncia de Manuel Rodríguez contra el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Angel Viladons, per suposadament haver desviat diners cap a ERC des de les subvencions que rebia aquesta entitat esportiva, segons informa aquest dimecres El Mundo l'endemà d'haver-ho donat en portada.

El mateix diari informa que la fiscal encarregada del cas va estudiar la denúncia el 3 d'agost i va demanar a la Unitat de la Policia Judicial que investigués les suposades irregularitats comeses. Entre la informació recollida pels agents, la Fiscalia va tenir coneixement que el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Igualada havia arxivat la mateixa denúncia el 14 d'abril passat. Per això, el Ministeri Públic ha decidit arxivar aquest cas desviament de diners ja que la Llei d'enjudiciament criminal estableix que el fiscal deixarà d'actuar "quan hi hagi un procediment judicial pels mateixos fets".

Fonts judicials van explicar que en cap cas s'ha investigat a la formació independentista en aquestes indagacions tot i que en la denúncia del particular ludeixi a ERC.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Carme, Mollerussa, 15/09/2010 - 23:48

El Mundo contra ERC i La Vanguardia a favor del Carretero contra Laporta. Els espanyols no descansen per afeblir l'independentisme.

#12 josep, Sant Gervasi, Barcelona, 15/09/2010 - 21:21

ESPEREM QUE MITJANS COM RAC1 DEDIQUIN DEMÀ EL MATEIX A EXPLICAR QUE TOT ERA FALS COM VAN DEDICAR TEMPS A EXPLICAR EL PRESSUMPTE CAS.

#11 Pep, Alt Empordà, 15/09/2010 - 17:53

Ara em ve al cap en Mas4%$ quan les enquestes els anaven bé, que anava dient que farien una campanya en positiu i neta i demanava joc net...pel que veig li va faltar dir que CiU només respectaria el joc net si les enquestes els continuesin donant bon resultat, ara que estan baixant ja si val tot.

#10 Ramon R., Barcelona, 15/09/2010 - 15:16

Mitja pàgina amb fotografia per una falsa acusació de corrupció i una petita columna sense fotografia de rectificació. Això sí acompanyada d'un artícle poc ètic del sebós Salvador Sostres redefinint corrupció al seu antull. VERGONYA PERIODISTICA I SOCIAL!!!!!

#9 carles, cardona, 15/09/2010 - 14:49

Filesa-Pretòria - Vés buscant vés, jo diria que abans trobaràs petroli ... Però no et descuidis del teu "Palau" (on si que sha demostrat que CIU rebia molta pasta, moralment molt deplorable i legalment molt sospitós). CIU està tant cagada de por que fa joc brut contra tothom.