Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2008. 11:33h.

El Mundo troba "irrespirable" el clima polític a Catalunya

Arran de la polèmica per les paraules del republicà Joan Tardà

El Mundo troba "irrespirable" el clima polític a Catalunya

Joan Tardà, al Parlament, amb Joan Ridao

El diari El Mundo publica una editorial en el que considera -com va demanar Alberto Fernández, del PP- que "la Fiscalia ha d'actuar i investigar si hi ha delicte en la seva crida a la mort del Rei" en al·lusió a la polèmica per les paraules de Joan Tardà i que "el mínim que hauria de rebre Tardà tot seguit és una repulsa unànime per part de tots els partits polítics democráticos"·

El rotatiu -que retreu al PSOE la seva "benevolència" amb Esquerra- recorda "el fotomuntatge que enviaven dos joves militants d'ERC al líder de Ciutadans amb una bala era una «metàfora»" i "el còctel molotov llançat al domicili barceloní de la infanta Cristina". "La disposició dels independentistes a apel·lar a una violència suposadament alliberadora d'un jou espanyol, comptant amb l'aquiescència d'un Partit Socialista que accepta carros i carretes amb tal de governar, ha generat un clima polític irrespirable a Catalunya", inisiste.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Daniel, Gavá, 09/12/2008 - 15:52

No cal que ho digui El Mundo i es igual qui ho digui. Es un fet. Som molts catalans de tota la vida, de adopció y de nouvinguts els que denunciem fins a on a caigut Catalunya, el nivel del nostres politics i la necessitat de fer fora aquest clase inutil.

#31 Cesc, Collbató, 09/12/2008 - 14:24

L'únic que hi ha d'irrespirable aquí és l'aire corromput que vomita dia rere dia aquest pseudodiari pamfletari que es diu "El Mundo".

#30 Joan T., Barcelona, 09/12/2008 - 08:16

Doncs escoltin: no respirin més!

#29 lluis, viladecans, 09/12/2008 - 01:05

L'únic irrespirable son les seves mentides i tergiversació de la realitat. Ells s'inventen els problemes i intenten manipular l'opinió dels pocs, per sort, que els llegeixen a Catalunya. El mateix que fa la Cope. Parlen sempre en termes apocalíptics.

#28 Tià, Paisos Catalans, 09/12/2008 - 00:12

Qui 1er.ha de demanar disculpes sou vosaltres;de fa anys que no feu res més que fomentar odi,i pagat amb els nostres impostos.Vosaltres vareu ser els unics que no vareu jurar a favor de la Constitució ni tampoc voleu al Rei, i ara ho poseu tot per bandera