Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2010. 10:03h.

'El Mundo' veu la manifestació com "el càstig de Montilla"

L'editorial del diari l'acusa d '"irresponsable i atiar l'independentisme"

'El Mundo' veu la manifestació com "el càstig de Montilla"

Portada de El Mundo

El Mundo obre portada amb una foto de la manifestació contra la retallada de l'Estatut i titula "Montilla rep el seu càstig després de presidir la major manifestació contra Espanya. Mentre que en la crònica interior el titular és" El càstig de Montilla "i explica que" l' president intenta liderar una manifestació independentista i acaba fugint ". A més, afegeix que" centenars de milers de persones van recórrer Barcelona reclamant la secessió catalana ".

D'altra banda, l'editorial d'El Mundo apunta que "l'error de Montilla en convocar i escalfar la marxa el converteix en còmplice del que ha passat. El president de la Generalitat mai va haver abanderar la protesta contra el Tribunal. En fer-ho, atia irresponsablement l' enfrontament entre la societat catalana i les institucions de l'Estat, de les que ell mateix forma part i rep legitimitat ".

Finalment, afegeix que "és esperpèntic veure un membre del Comitè Federal d'un partit que es defineix« Español »al capdavant d'una marxa contra Espanya, la més nombrosa de la nostra història. No hi ha més deslleialtat".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Carles, Barcelona, 12/07/2010 - 10:02

Núria, és molt evident que has deixat que els mitjans de comunicació nacionalistes catalans han aconseguit rentar ben net el teu cervell.

#17 nuria, bcn, 12/07/2010 - 09:07

A Espanya abans hi havia progressistes, ara ja no... veig Espanya com un bloc nacionalista feixiste, manipulen els mitjans i han fet un gran rentat de cervell a la gent. No tenim una altre sortida, Catalunya no s'ho empassa! INDEPENDENCIA!

#16 Jordi, Zaragoza, 11/07/2010 - 16:29

Núria, sigues sin enterarte. Muchos españoles estamos felices de que los aprendices de brujos Rodríguez Zapatero y Montilla se hayan topado por fin con la realidad: 5 millones de parados, la manifestación de ayer y el país a la deriva. Que n'aprenguin!

#15 Núria, Reus, 11/07/2010 - 13:35

La premsa espanyola, com sempre, MENTINT. Cal que llegiu la premsa seriosa internacional, no els pamflets neofranquistes. Estan tan indignats, però, que ni que guanyi la roja se'ls passarà la mala llet. I per cert, amb majoria del Barça, cal recordar-ho.

#14 Juan Carlos, Barcelona, 11/07/2010 - 13:33

Allà hi serem, Marga. AMB LA SELECCIÓ HOLANDESA!