Publicitat

Els 'populars' presumeixen dels esportistes que els hi donen suport

El múscul del PP

Marta Domínguez, un dels esportistes que dóna suport al PP

El Partit Popular ha presumit dels esportistes d'èlit que li donen suport durant la Convenció Nacional del PP que se celebra aquest divendres al Palau de Congressos de Barcelona. La plana major del PP ha vingut a la capital catalana, encapçalada pel seu president, Mariano Rajoy, i la secretaria general, María Dolores de Cospedal.

Els populars han exhibit fotografies d'aquests esportistes amb una llegenda on es poden llegir els seus principals mèrits internacionals en la seva activitat esportiva. Marta Domínguez (atletisme), Marcos Moreno (atletisme), Laura Muñoz (gimnàstica), Miguel Ángel Martín Perdiguero (ciclisme), Ernesto Pérez Lobo (judo), Antonio Peñalver (triatló), Colomán Trabado (atletisme), Sandra Myers (atletisme), Niurka Montalvo (atletisme), Míriam Blasco (judo) i Jesús Carballo (gimnàstica) són els suports que ha exhibit el partit de Rajoy a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Francesc, Badalona, 13/11/2009 - 19:43

Però no haviem quedat que no es podia barrrejar política i esport? Ah!! que si són esportistes espanyols si que es pot? Doncs aviseu

#4 la torna, bcn, 13/11/2009 - 16:54

La presentació pública d\'aquests esportistes per part del PP no és fer política.

#3 Hug, Begur, 13/11/2009 - 15:33

Falta el Johan Muele, d´esqui de fons

#2 Jaume, Sant Feliu de Codines, 13/11/2009 - 14:52

I el Club de Futbol Sant Feliu de Codines també donem soport al PP.Ah, i aquest any tornem a Primera Territorial!Tremoleu Moià i Sant Vicenç de Torelló jejeje.

#1 antonio Peiró, lleida, 13/11/2009 - 14:41

Tengo que rectificar, en otro cometario mio,, de otra noticia del PP, digo que el mismo ha sido absorvido por Eroski, rectifico, por la foto de esta noticia veo que es de la cadena SPAR. perdon