Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2010. 18:23h.

El nazi Pedro Varela apel·la a la llibertat d'expressió

El llibreter condemnat per difusió d'idees genocides demana donatius

El nazi Pedro Varela apel·la a la llibertat d'expressió

Imatge d'arxiu de Pedro Varela

El llibreter Pedro Varela, condemnat recentment per difusió d'idees genocides a partir de la llibreria Europa de Barcelona, i per atemptar contra els drets fonamentals i les llibertats públiques garantides per la Constitució, ha plantejat una petició d'ajuda per a la difusió de les seves idees.

Varela, que difon els seus plantejaments en forma de cartes periòdiques públiques, considera, bàsicament, que les seves posicions són defensables al marc de les llibertats democràtiques, sobretot la llibertat d'expressió.

A més, creu que el jutjat que el va condemnar atempta directament contra aquestes llibertats i va en contra del pluralisme, perquè s'ordena en la sentència el comís dels llibres utilitzats per cometre aquests delictes, així com els objectes relacionats amb aquesta activitat.

Aquests objectes són un bust de Hitler, una creu esvàstica de ferro i cartells nazis. La jutge ordena que, quan la sentència es ferma -pot ser recorreguda-, siguin destruïts aquests objectes.

En les cartes que Varela difon amb les seves postures, que es publiquen periòdicament, s'especifiquen les dades d'un compte corrent i d'un apartat de correus de Barcelona, per rebre ajuda per tal de prosseguir amb la difusió d'aquests textos.

També es diu: "Una aportació regular ens assegura la recepció de la carta periòdica, i a nosaltres ens possibilita finançar l'edició de 13.000 exemplars i igual quantitat de sobres i segells de correus. Vol ajudar-nos? Faci mil fotocòpies d'aquesta carta i distribueixi-les a la seva localitat".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pius, M., 01/05/2010 - 16:32

El boig que fot la Rahola pel mig, aquí, està ben tarat o ben malalt.

#6 Ynestrillas, bcn, 01/05/2010 - 12:10

Vamos Kropo, menos labia y afloja la mosca al compañero Varela, que entre nazis tenemos que apoyarnos

#5 David, Cornellà, 01/05/2010 - 10:49

Home, doncs jo crec que té raó. Els nazis deixaven als jueus que diguessin el que vulguessin mentre els duien a les càmeres de gas. A veure si no era llibertat d'expressió, això!

#4 No habéis leido a Pilar Rahola?, bcn, 30/04/2010 - 21:53

Lo mimso que dice Varela; odio racia y cultural, negación del genocidio, etc. lo dice Rahola, sólo que cambiando el objeto de su furia. El de Rahola son los palestinos, el Islam y niega que haya habido genocidio palestino. Lo dice en su blog y en LV

#3 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 30/04/2010 - 20:27

GUAITA'L...NACIONALISTA ESPANYOL, MENTIDER,XULO I APROFITANT-SE DEL SISTEMA QUE NO VOL...TÍPIC HIPÒCRITA DE ÈTNIA ESPANYOLA