Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2018. 14:12h.

El negoci és el negoci

Una companyia telefònica intenta captar clients per la Diada i en surt escaldada

El negoci és el negoci

Parlem, que s'autodefineix com "l'operadora de telefonia de Catalunya", va voler aprofitar la Diada per fer negoci, amb una piulada plena de faltes d'ortografia. Això va provocar la crítica de molts independentistes, que van retreure a l'esmentada companyia l'"oportunisme" de la seva piulada, a més de posar en dubte la qualitat del seu servei. Els retrets a la companyia han superat, en molt, els elogis.

"De bo rotllo: si el 10% dels que ara sou a la Diagonal fossiu de Parlem, tindríem una empresa digna de competir amb les de l’Ibex. Però amb la seguretat que noslatres només ens deuriem a vosaltres. Penseu-hi i demà truqueu al 1713", va escriure la companyia, a més d'afegir que "l’Ibex35 (i tot el que significa) no vol que sigueu de Parlem. Y Ahí lo dejo. Bona Diada #Diada2018".


Una de les persones que s'ha queixat d'aquesta piulada ha estat l'escriptora Núria Cadenes, que ha replicat "de boN rotllo: 1) aquest piulet de propaganda oportunista és molt desafortunat i 2) després d'una setmana de sentir-vos 'el nostre servei tècnic no està disponible' i d quedar, x tant, sense servei, me'n dono de baixa. Pèssima experiència, el vostre 'bon rotllo'. Pèssima".

"No ets l'única persona que se n'està donant de baixa pel mateix. Fidels a un poble, sí; fer el préssec, no", ha afegit una altre tuitaire al respecte de les paraules de Cadenes. "De tota manera, la sensació d'haver fet el préssec la tinc igualment: m'hi vaig apuntar, tot i pagar més, perquè em vaig creure allò de la companyia catalana i la llengua i... deixem-ho estar", ha sentenciat l'escriptora.Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/09/2018 - 07:52

Parece que algunos independentistas empiezan a abrir los ojos y han calado que el procés és puro negocio.

#21 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 13/09/2018 - 07:49

Está claro que los indepes son un nicho de mercado para cualquier desaprensivo que nombre en su publicidad la palabra "Catalunya"....Y a tenor de los comentarios leídos, es patética la actitud de los potenciales clientes. Más caro, peor servicio...Aixxx ..cuanto ton.to hay suelto. Dios mio !!

#20 h22, barcelona, 12/09/2018 - 21:23

La compañía es la que emite un spot en TV3 donde Joel Joan pide invertir en ella??
,pa salir corriendo.

#19 Albert, BCN, 12/09/2018 - 21:08

Mas de un indepe fanatizado besaria la bandera Española y pediria recuperar el DNI español si alguien les explicara las consecuencias de una hipotetica republica catalana. Jajaja que sociedad mas infantil nos ha tocado vivir

#18 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 12/09/2018 - 21:01

Això va de fer diners, no va de democràcia!!!! Que no us havíeu adonat, reiets?