Publicitat
Política · 14 de Juny de 2019. 19:39h.

El nou cap dels Mossos anuncia millors "condicions de treball"

Eduard Sallent reconeix també que "pensava que seguiria destinat a la Comissaria General d'Informació"

El nou cap dels Mossos anuncia millors "condicions de treball"

El nou comissari en Cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha anunciat millores laborals als agents a través d'una carta que enviada a la plantilla. Sallent ha explicat en la missiva que "esteu immersos en el dia a dia del servei on esteu destinats i a fer la feina de la millor manera. Això m'ha fet reflexionar sobre la necessitat que les nostres decisions repercuteixin de manera positiva en les vostres condicions de treball".

El cap dels Mossos ha compartit en la carta la seva sorpresa pel seu nomenament com a nou comissari en cap del cos. "He de dir-vos que, quan m'ho van proposar, em va causar sorpresa perquè pensava que seguiria destinat a la Comissaria General d'Informació" ha admès en la missiva.

Sallent també ha convidat als agents del cos a "mirar endavant" i tornar a "construir el futur" del cos amb "realisme i pragmatisme". També ha instat els agents a no exposar-se a "riscos innecessaris" i a protegir-se "en tot moment i en totes les circumstàncies".

"Penso que ara cal mirar endavant i que tornem a construir el nostre futur", recalcant que "hem de simplificar processos, hem d'eliminar burocràcia innecessària, hem de treure profit de la tecnologia i hem de modernitzar-nos allà on ens hàgim quedat obsolets".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat