Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2017. 09:15h.

El nou cap dels Mossos diu que és una persona “dialogant i propera”

Pere Soler i Campins nega que sigui una “persona frontista”

El nou cap dels Mossos diu que és una persona “dialogant i propera”

Pere Soler, el segons per la dreta, durant reunió amb els comandaments dels Mossos (foto: Interior)

El nou director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler i Campins, s’ha definit com una persona “dialogant i propera”. “En cap cas sóc una persona frontista”, ha assegurat el nou cap de la policia de la Generalitat, alhora que ha remarcat que “ja he tingut altres responsabilitats polítiques i la meva tasca m’avala”. Soler ha afegit que “hem de vetllar per la seguretat i els drets i deures dels ciutadans i servir al país”.

Per la seva banda, el conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha expressat la seva confiança Pere Soler, a qui ha qualificat de “persona dialogant, capaç d’interactuar no només amb el cos de Mossos d’Esquadra sinó amb la resta dels agents socials”. Així ho ha manifestat aquest dimecres després de la primera reunió que mantinguda amb els comandaments del Cos de Mossos d’Esquadra.

Forn ha traslladat “tot el suport” als comandament dels Mossos d’Esquadra per una feina “ben valorada” a dins i fora de Catalunya. També els ha animat “a continuar treballant en aquesta mateixa línia, i a millorar les bones dades que ja tenim”. “Per mi es honor poder reconèixer al cos la bona feina que s’ha fet i s’està fent”, ha dit el conseller d’Interior.

Respecte el paper de la policia de la Generalitat durant el referèndum anunciat per l’1 d’octubre, Forn ha asseverat que “els Mossos garantiran que els ciutadans puguin votar amb normalitat”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 ROBERT ALCÀSSER I PERET, BARCELONA, 20/07/2017 - 12:19

"Dialogant i Propera". Té raó, dialoga/vomita a twiter i es proper als independentistes hiperventilats....

#9 Alejandro, Barcelona, 20/07/2017 - 12:16

SIIIII. Sus twitter lo demuestran claramente lo super dialogante, tolerante y cumplidor de la Constitución que es ud. Los líderes del procés han encontrado en ud. un digno discípulo de su doctrina; ahora, sea cauto porque creo que el cargo le va a durar poco.

#8 pepe.----, andorra, 20/07/2017 - 12:00

mucha boquillas, pero dejad de dar la chapa ya y proclamad la independencia unilateral, q sois todos unos bocachanclas y unos pesados con la monserga, q es una buena excusa para no currar y seguir expoliando mientras la peña esta entrenida con vuestras inmensas chorradas q no importan a nadie, pq dos millones no son nada entre cuarenta y cinco.

#7 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 20/07/2017 - 11:56

"El nuevo jefe de los Mossos dice que es una persona dialogante y cercana. Pere Soler i Campins niega que sea una persona frentista"

No van trobar ningu pitjor ?

#6 Vlac, Barcelona, 20/07/2017 - 11:54

Colocar a Pere Soler a dirigir los mossos es como colocar al lobo a guardar el corral....