Publicitat
Política · 6 de Juny de 2019. 13:57h.

El nou cap dels Mossos posa afins

Remodelació de la cúpula només quatre dies després del seu nomenament

El nou cap dels Mossos posa afins

El Director General de la Policia, Andreu Martínez, i el Comissari en Cap Eduard Sallent han comunicat aquest matí els destins als sis comissaris i a la comissària de la darrera promoció. Després del nomenament del nou Comissari en cap Eduard Sallent i la  distribució de la resta de comissaris, l’organització queda de la següent manera:
 
Comissària Cristina Manresa. Fins al moment cap de la Regió Policial Metropolitana Nord ha estat nomenada cap de la Comissaria Superior de  Coordinació Central. És la primera vegada en la història del cos que una dona assumeix aquest càrrec.
 
Comissari David Boneta. Continua exercint les funcions de cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial.
 
Comissari Rafel Comes. Cap de la Comissaria General d’Investigació Criminal, càrrec que ja havia ocupat des de maig de 2017 i juliol de 2018.
 
Comissària Marta Fernàndez. Sotscap de la Comissaria General d’Investigació Criminal.
 
Comissari Xavier Porcuna. Cap de la Comissaria General d’Informació.
 
Comissari Jordi Ferret. Cap de la Comissaria General Tècnica i de Planificació de la Seguretat.
 
Comissari Josep Codina. Cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Participació i Mediació.
 
Comissari Jaume Garcia Valls. Cap de la Divisió d’Afers Interns.
 
Comissari Josep Maria Estela. Cap de la Regió Policial Camp de Tarragona.
 
Comissari Josep Lluís Rosell. Cap de la Regió Policial Central.
 
Comissari Sergi Pla. Cap de la Regió Metropolitana Nord.
 
Comissària Alicia Moriana. Sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord.
 
El comissari Miquel Esquius, fins al moment cap del Cos, serà nomenat nou cap de la Regió Policial Pirineu Occidental per petició expressa d’ell. D’altra banda el comissari Ferran Lopez juntament amb el comissari Xavier Creus formarà part de la nova estructura de Prefectura. La Prefectura  de la Policia ha establert com a prioritat, i així ho ha comunicat avui als Comissaris, orientar tota l’organització al servei de la base.
 
També com a objectius clau, millorar els actuals sistemes de treball, les mesures que afavoreixin la igualtat de gènere, la lluita vers els delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual així com la millora en l’atenció de les víctimes d’aquest i qualsevol tipus de delicte.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Vaterlux, 06/06/2019 - 22:49

Disolucion de los mossos es la solución.

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/06/2019 - 19:10

¿Y qué opina el comité de chichinabo sobre la creación de una policia política y de las desiguales sanciones a Mossos en función de su ideología? Ahh, que para eso hay que pasar por caja, claro.

#7 joan, manresa, 06/06/2019 - 17:09

tinu.)pasar d'un model "reactiu" a un de "proactiu"...???Axó vol dir, com som poca gent...,passarem a"menys" contractes ...,peró axí sí mes llargs...,""Toma ya""....i a sobre amb mes mobilitat dels recursos disponibles....,tot axó sumant en altres aspectes....,EUREKA"""".Quin nivell. Axís va tot el País.I no parlem de la Comissar

#6 joan, manresa, 06/06/2019 - 17:01

El Casal , obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--Que Deu ens agafi confessats..!!!.Per las seves obres el coneixereu..!!Deu meu..,quin mal hem fet a CAT...!!!El Sr. Conseller esperant la solució dels Deus per aturar la sequera...,sinó...,pro ep...!!! El Sr.Conseller ya te la solució,un canvi en la metodologia del treball...,ull!!,(con

#5 Carme, Barcelona, 06/06/2019 - 16:34

Estan provocant i seguint alló de "quan pitjor, millor". Després de tot el descredit que han tingut en els fets de la tardor del 2017, després de veure's desfilant pel Tribunal suprem, després de confirmar la deslleialtat al poder judicial, encara tenen la poca vergonya de conspirar remodelant elements de la seva corda. L'Estat ha de dir prou.