Publicitat
Política · 16 de Març de 2023. 18:04h.

El nou cervell "electoral" del PP

L'antic cap de premsa del PPC en el Parlament ascendeix a secretari d'Acció Electoral

El nou cervell "electoral" del PP

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha nomenat secretari d'Acció Electoral a David Parry, un dels coordinadors de premsa del PP. Parry inicia una nova etapa després de més de 20 anys treballant en departaments de premsa i actes públics del partit.

Des de 2002 forma part del departament de Comunicació del PP. Parry, a més, ha treballat en el grup municipal de Barcelona i en el Parlament (entre 2002 i 2007) i en el Congrés dels Diputats, com a cap de gabinet d'una de les secretaries de la Mesa (entre 2017 i 2019).

Feijoó ha remodelat l'equip de cara a les cites electorals de 2023: Carmen Fúnez com a nova sotssecretària de Polítiques Socials i Repte Demogràfic; Borja Sémper, com a sotssecretari de Cultura i Societat Oberta; i Carmen Navarro com a sotssecretària d'Estudis.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 16/03/2023 - 18:36

El lastre de Feijoo, está en su actitud en relación a la lengua, por ejemplo, en Galicia, como eje para ser alguien, y se es alguien con el esfuerzo y la meritocracia. Copiar a vascos y catalanes de per se no es ser mejor, si no al revés peor, viven de paguitas, y eso, sólo empobrece y no lo ve, a esta gente no se le da ni la mano