Publicitat

Bany de masses de Mas abans de declarar davant el TSJC

El nou Companys

Mas, acompanyat per diverses personalitats, davant el TSJC

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha arribat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acompanyat per una gran comitiva formada pels membres del Govern, 400 alcaldes, representants de Convergència i d'Esquerra, diputats electes de Junts pel Sí com Raül Romeva o Lluís Llach, i el cap de llista de la CUP, Antonio Baños, entre altres. 

Mas ha estat rebut per la seva dona, Helena Rakosnic, a la porta del Palau de Justícia, on delcara des de les 10 del matí. Després que el president accedís a l’interior del TSJC entre crits d’”independència”, els concentrats han cantat Els Segadors. 

La multitud que s’ha concentrat al Passeig de Lluís Companys de Barcelona ha cridat consignes com "Tots som Mas”, ha lluït amb cartells amb imatges de Mas, del president Lluís Companys i banderes estelades i ha rebut amb crits i xiulets al president del sindicat ultra Manos Limpias.

Artur Mas està acusat de delictes de desobediència, malversació, prevaricació i usurpació per haver posat les urnes el 9-N incomplint, diu l'acusació, l'ordre del Tribunal Constitucional de suspendre el procés participatiu.

Publicitat
Publicitat

95 Comentaris

Publicitat
#71 Carlos Gomez, Bcn, 15/10/2015 - 20:58

"Andorra remet milers de folis sobre els Pujol"
Per aixo tenen presa i dia que pasa encara mes.

#70 Carlos Gomez, Bcn, 15/10/2015 - 20:46

Les operas bufas que organitza aquesta gent per convencer a no sa sap qui mes dels que ja son apostols a preu fet de la nova religio sembla que no tinguin limit ni el menor sentit del ridicul.
La escenografia esperpentica i hiperbolica no la superaria el Boadella ni amb insipracio lisergica.

#69 Carlos Gomez, Bcn, 15/10/2015 - 19:36

El reverenciat Ceaucescu tambe viva constantment molts moments euforics d´exaltacio popular com aquest
La televisio rumanesa de la epoca, model de referencia de la nostra TV3,tambe es desfeia en elogis al Conducator a totes hores fins que tambe va tenir que fugir en el seu helicopter a corre cuita

#68 I tant que se sent, Bcn, 15/10/2015 - 19:10

"Se sent, se sent, Pujol està present (amb la family)

#67 Protágoras "Stop asimilación, Stop Inmersión", bcn.España, 15/10/2015 - 18:27

Antonio Baños también ha ido.

La burguesía catalana no sale de casa sin llevarse a los criados.