Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2011. 17:38h.

El nou home fort de Trias en comunicació

L'exsecretari de comunicació del Govern Marc Puig

El nou home fort de Trias en comunicació

Marc Puig, en una foto d'arxiu

L'actual membre del consell de govern de la CCMA Marc Puig es perfila com a l'home fort del nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en matèria de comunicació. Puig és actualment membre del consell de govern de la CCMA, però pot ser nomenat properament responsable de comunicació de l'Ajuntament amb competències sobre mitjans, premsa i publicitat. Entre les seves competències recauria també Barcelona TV, la televisió local del consistori.

Marc Puig i Guàrdia és un consultor de comunicació amb estudis de Dret. En el sector públic, a més de ser membre del consell de Govern de la CCMA, va ser conseller d’administració de l’Ens Públic Radiotelevisió Espanyola, i va ser també secretari general de Comunicació del Govern de la Generalitat i director general de Difusió, l’any 2002 i 2003.

En el sector privat, va ser soci director de l'agència de comunicació Emocinal. Anteriorment, va treballar com a director creatiu executiu d’una agència de publicitat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Viscab, barcelona, 05/07/2011 - 12:42

Doncs aquest senyor va fer una feina brutal al col·legi professional i els actuals només han fet que pensar i pensar. Facta non verba. Es mereix el meu respecte més profund

#7 Mari, Barcelona, 04/07/2011 - 15:39

Ui, amagueu les dones. :(

#5 Julia, Barcelona, 02/07/2011 - 22:20

#1

Perdona, voldràs dir el millor, no? La colla que hi ha ara al Col.legi semblen sortits d,una peli de terror.... Aquest noi, jove com era, va fer una feinada de por. Ojalà tornés a ser-ne! No el conec personalment, sinó tan sols com a RP col.legiada En la seva nova feina, li desitjo sort i encert

#4 Jofre, Barcelona, 02/07/2011 - 22:00

Doncs a mi em sembla una persona seriosa i preparada. El vaig coneixer primer com a publicitari professional i després com a degà del col.legi. Espero que segueixi igual que sempre.

#3 jajajajajaaaa, Barcedlona, 02/07/2011 - 19:16

molt be aquest senyor porta 20 anys visquen de la tele, militant durissim de CDC, aixi m´agrada