Política · 28 de Novembre de 2011. 17:39h.

El nou líder socialista ha de cridar "viva España", segons Bono

El president del Congrés critica que al PSC "duen massa temps dient que no són el PSOE"

El nou líder socialista ha de cridar "viva España", segons Bono

Chacón i Bono, en una foto d'arxiu

El president del Congrés, José Bono, ha assegurat que el nou líder del PSOE no ha de tenir "vergonya de cridar 'viva España'" al tancar el congrés del que surti escollit, tal i com ho va fer el secretari general dels socialistes portuguesos.

El dirigent del PSOE ha remarcat que el successor de José Luis Rodríguez Zapatero ha de ser una persona "sense complexos de territori, d'edat ni de classe". Segons l'expresident de Castella-la Manxa, cridar "viva España" no és "un crit ni de la dreta ni del franquisme". "Espanya és la mare, no madrastra i és garantia d'igualtat entre els espanyols".

Preguntat Bono sobre si un membre del PSC podria cridar el 'viva España' que defensa, aquest ha dit que els socialistes catalans "duen massa temps dient que no són el PSOE" i ha afegit que "seria bo escoltar-los dir que pertanyen" a aquest partit.

El màxim dirigent del Congrés s'ha preguntat si "es pot ser president del PSOE sense formar part d'ell?", i tot seguit ha contestat que és "evident que no". "El PSC forma part del PSOE?", ha seguit. I ha respost que ell "sempre" ha cregut que sí però "alguns dels seus militants s'han esforçat molt als darrers anys en demostrar que no".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 angel, cardedol, 30/11/2011 - 23:51

tant PSC i PSOE son tant españoles com CyU

#16 alroes, Barcelona, 29/11/2011 - 16:49

pobre Chaconeta, després d'aplaudir la laminació de l'estatutet, després de manar firmes a la cabra de la legión, després de dir sempre si señor al su idol Zp, després de votar (el PSC)sempre a favor del gobierno de España i contra Catalunya... Ara li diuen que no es pot presentar per ser catalana,

#15 Marc, Sant Just, 29/11/2011 - 14:24

El pobre PSC ha perdut el sector catalanista i està a poc de perdre l'espanyolista.
Fer de Puta i de Ramoneta els ha estat útil fins fa poc.
Si es decanten per Catalunya, el PSOE s'afanyarà a rescatar al seu electorat, i si es decanten per Espanya, seguiran sense resoldre el seu problema.

#13 Enric_J_M, Bcn, 29/11/2011 - 00:00

No li valdria un igualment heròic ''Capitán, mande firmes''? Que tenim una candidata que no sap on pot col·locar-se...

#12 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 28/11/2011 - 23:33

I després diuen que els nacionalistes són els altres i no pas ells. Doncs si això no és nacionalisme ja em direu què és.