Publicitat

El Govern nomena Josep Martí nou Secretari de Comunicació

El nou Madí

Josep Martí, amb Francesc-Marc Álvaro, el dia de la presentaicó del seu llibre

El Consell Executiu té previst nomenar en la seva reunió d'aquest dimarts Josep Martí nou Secretari de Comunicació del Govern. Martí és autor del llibre Ets de dretes i no ho saps. Crítica de la gran impostura catalana (L'Arquer, 2008) en el que denuncia que la política catalana s'ha basat en l'axioma "l'esquerra és bona, la dreta dolenta".

Martí, que fins ara dirigia una consultora de comunicació, va néixer a l'Ametlla de Mar (1970). Casat amb l'exdelegada del Govern Susana Bouis, té dos fills. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i posgrau en direcció general per l'IESE, ha participat en les tertúlies de RAC-1 i escriu setmanalment un article al diari Avui. Va ser Director de Comunicació a la Subdelegació del Govern a Tarragona amb el PPC.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joan B. Boix, Barcelona, 15/02/2011 - 16:21

Com Madí, ningú! No hi ha color, Madí ha estat únic, irrepetible, el millor! Quin greu que hagi marxat de la política. Segurament és que és perquè és massa intel.ligent per dedicar-s'hi sempre. L'enyorarem. Quin senyor i quin luxe ha perdut la política. No hi a color entre Madí i en Marti.

#10 Jordi Cuminal, Sant Celoni, 15/02/2011 - 13:25

M'obliguen a renunciar a l'escó pel qual tan he lluitat i ara em cessen ????

#9 Jordi, Teià, 15/02/2011 - 13:21

Cristina, el govern dels millors és això: nomenar com a Secretari de Comunicació UN LLICENCIAT EN CIÈNCIES DE LA INFORMACIÓ. I a més a més, amb un PDG a l'IESE.
Quina diferència amb gent sense formació amb en Montilla o en Saura. O filòlegs.
No et sembla bé, a tu, que hagin estudiat?

#8 Marc, BCN, 15/02/2011 - 13:15

Un exPPero, casat amb una PPera exdelegada del govern d'Aznar a dirigir la comunicació d'un govern que ens ha de portar cap al dret a decidir? ....patètic!!!

#7 cristina, Barcelona, 15/02/2011 - 12:50

A veure que voldrà privatitzar aquest, perquè de moment aquesta és la línia del govern dels millors...amics!! Retallem de tot menys els impostos de les grans fortunes..fantàstic.