Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 12:44h.

El nou 'màrtir' del PP

Xavier García-Albiol: "el Govern de Montilla em vol enviar a la pressó"

El nou 'màrtir' del PP

Albiol, amb la premsa

El regidor del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha declarat davant de Fiscalia per espai de dues hores, a causa dels pamflets repartits pel PP on s'afirmava que "no queremos rumanos".

Enmig d'una gran expectació mediàtica, el dirigent popular ha arribat a la Ciutat de la Justícia acompanyat de la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, i el líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, que li han volgut mostrar suport.

Tots tres dirigents han acusat el Govern de la Generalitat de voler-los "silenciar" i han responsabilitzat ICV de la compareixença d'Albiol davant del jutge.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon, Lleida, 29/10/2010 - 12:12

A aquests del PP només els preocupa la delinqüència que hi ha a Badalona amb els romanesos? I a les grans poblacions de Madrid on hi governa el PP? es que no hi ha delinqüència, ja sigui de colombians o de equatorians? Quins hipòcrites.

#5 yo aún diría Mas, be, cé y ene, 21/10/2010 - 10:20

albiol, yo tambnién te quiero enviar a la cárcel: estarás mejor, rodeado de los tuyos, en tu ambiente, te sentirás como en casa

#4 Paradox, Lleida, 20/10/2010 - 22:31

TRANQUIL ALBIOL, PER DIR LA VERITAT NO HI VA NINGU A LA PRESO. NO HI VAN NI ELS RUMANESOS QUE XORICEN CADA DIA PERFUMERIES DE SITGES.!! EL CAP BEN ALT I ENDAVANT, AQUESTA XUSMA A DE TORNAR D'ALLI ON HAN VINGUT. ANIMS.

#3 Francesc, Girona, 20/10/2010 - 13:50

quan tingueu els gitanos romanesos a la vostra escala ja en tornarem a parlar

#2 marc, Badalona, 20/10/2010 - 13:48

Quin fàstic de progres. Com que no poden guanyar l'Albiol al carrer, se l'intenten carregar als jutjats perquè no pugui denunciar la realitat a la que ens ha condemnat el seu bonisme. Això si és feixisme. Ànim Albiol! Ets l'únic que diu el que pensa la majoria de ciutadania.