Publicitat
Política · 18 de Març de 2016. 12:59h.

El nou partit d'Anglada s'instal·la a Figueres

El nou responsable lamenta "la poca voluntat d'integració del col·lectiu magrebí"

El nou partit d'Anglada s'instal·la a Figueres

Carrión i Anglada

El Front Nacional Identitari Català (FNIC) s’instal·la a la ciutat de Figueres després de crear també una agrupació local a Manresa.  José Luis Carrión serà el màxim responsable de la formació ‘ultra' a la capital de la comarca l'Alt Empordà, Figueres, després de l’acord que ha arribat amb el president del partit Josep Anglada. 
 
Carrión ha assegurat “sentir-se molt satisfet de poder-se integrar en aquest nou projecte identitari liderat per Anglada”. “Ara el que caldrà serà muntar una bona infraestructura local per poder assumir amb èxit les properes eleccions municipals”, ha afegit.

El nou responsable del FNIC a Figueres, ha manifestat que “a Figueres hi ha un excés d’immigració “ i ha lamentat “la poca voluntat d’integració del col·lectiu magrebí”.
 
Per la seva banda, el president del Front Nacional identitari Català (FNIC) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, creu que “Carrión és una persona prou preparada per desenvolupar amb èxit el projecte identitari a Figueres, ja que és una persona molt coneguda al municipi i molt respectada”.

En la seva opinió es tracta d'un "nou projecte a la ciutat amb l’objectiu d’acabar amb els privilegis dels immigrants en deteriorament dels autòctons”. Finalment, ha assegurat estar convençut que “Carrión serà un bon actiu pel partit, no tan sols a Figueres, sinó també a la comarca de l’Alt Empordà, capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa i amb ganes de treballar per la ciutat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tirant, bcn, 20/03/2016 - 20:34

Sens dubte Anglada connecta la població que considera un excés l'atenció que les administracions tenen amb els col·lectius d'immigrants en detriment dels nacionals menys afavorits. Però no oblidem que vénen perquè els necessitem. Està bé denunciar l'abús, però compte amb passar-se ...

#5 benvingut Anglada, Badalona, 18/03/2016 - 21:01

Es un bon moment per la creació d´un partit polític d´aquesta mena per qué Europa ja comença a reaccionar al suicidi al que ens volen portar els polítics suposadament democrates.

#4 saltenc, Salt, 18/03/2016 - 20:51

Endevant Anglada, Europa ja comença a dir prou. No t´oblidis de Salt que te un 70% d´imigració i ja no podem més.

#3 Pedro, BCN, 18/03/2016 - 18:48

L'Anglada és l´únic politic que té els collons de dier el que pensem tots

#2 Roser1, Roses, 18/03/2016 - 15:16

A Roses si que fa falta un Anglada amb dos collons. Estem farts dels immigrants.