Publicitat

Del "talante" al "diálogo"

El nou Zapatero?

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha promès un "govern actiu, executiu i resolutiu" i ha assegurat que "aquesta serà la legislatura del diàleg". "Diàleg social, territorial i també del diàleg generacional. Els ciutadans ens reclamen als polítics una Espanya de moderació i no de crispació", ha subratllat en paraules que recorden el "talante" de José Luis Rodríguez Zapatero.

Sánchez vol una Espanya que "construeix ponts i no de vetos i trencaments". "Una Espanya de convivència i no de discòrdia", ha afegit. Sobre els objectius de la legislatura, el president espanyol ha recordat el seu discurs d'investidura. Diu que hi haurà cinc eixos: Creixement econòmic, entesa territorial, justícia social, transformació digital i igualtat de la dona.

També ha destacat la pluralitat del nou govern de coalició, al que s'ha referit com el "primer de la democràcia espanyola", i ha assegurat que el nou executiu "parlarà amb diverses veus, però sempre amb una única paraula".

Pedro Sánchez ha donat el detall dels noms del seu gabinet, que ja es coneixien d'abans perquè s'han anat filtrant des del dia després de la investidura. El seu gabinet és el més nombrós des de la transició, amb 22 ministres (11 homes i 11 dones), que inclou quatre vicepresidències.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Vicente, Barcelona, 13/01/2020 - 06:27

Este será mucho peor que zapatero, este acabará con todo.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 12/01/2020 - 19:32

Si Pedro funciona como Zapatero,
dentro de poco estará ya en el trastero.

#8.1 pepe, andorra, 12/01/2020 - 23:20

anda, mira, te ha salido un pareado.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/01/2020 - 19:05

"Els ciutadans ens reclamen als polítics una Espanya de moderació i no de crispació", dice Felón Sánchez, él que es quien más crispación nos ha traído y nos va atraer. Un presidente Cum fradude a la altura de su partido. Está claro que vas a intentar hacer lo mismo que han hecho los nacionalseparatistas en la Autonomía Catalana..

#6 Receptes progressistes, Chez Titole, 12/01/2020 - 18:10

Dialeg i gana.

#5 arm, figueres, 12/01/2020 - 17:52

quina vergonya de govern, pablo iglesias col.loca a la seva parella, i ara col.loquen al novio de mertixell batet a justicia
vergonya