Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2011. 20:50h.

El número dos de PxC incita a boicotejar establiments d'immigrants

Robert Hernando creu que "el boicot total al comerç immigrant és bàsic i necessari"

El número dos de PxC incita a boicotejar establiments d'immigrants

Hernando, en una imatge d'arxiu

Robert Hernando, secretari general de Plataforma per Catalunya, insta els catalans a boicotejar els establiments d'immigrants. "Crec que el boicot total al comerç immigrant és bàsic i necessari per al futur de la nostra economia, el nostre poble i identitat", ha afirmat.

El número dos de PXC, en un article al seu bloc personal, explica que va entrar al Bar Manolo d'un "població típicament catalana", però que un cop dins va veure que el regentaven xinesos i va decidir marxar malgrat que tenia molta gana.

"De nou trepitjant vorera vaig dirigir la meva vista al rètol i efectivament; aquell bar regentat per xinesos era el Bar Manolo, era la casa del bona tapa, una pissarra a  la porta alertava que tenien de tot el que jo hauria somiat: braves, seitons, xistorra, pernil, xoriço…", assegura.

"Evidentment em vaig donar la volta i vaig seguir el meu famolenc camí fins que vaig trobar un bar regentat per gent de casa i poder berenar amb una mica de dignitat o, com a mínim, amb la meva consciència tranquil·la, ja que un servidor sol i exclusivament gasta diners en establiments de casa, regentats  per persones autòctones i crec que així hauríem de fer-ho totes les persones en favor del sentit a la solidaritat amb nosaltres mateixos", comenta.

"Crec que el boicot total al comerç immigrant és bàsic i necessari per al futur de la nostra economia, el nostre poble i identitat", afegeix abans d'alertar que "també algunes gasolineres estan començant a ser xineses, aviat seran les fleques, les pastisseries… Fins a quan estàs disposat a esperar per reaccionar?".

Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#37 NI CATALA NI ESPANYOL ANTI-INMIGRACIO, GIRONA, 14/12/2011 - 09:48

No se quina mania en relacionar a PXC amb l espanyolisme. Jo soc catala i ben catala i durant 20 anys votant de ERC i a les dues ultimes elcccions he votat a PXC. Vaig deixar de votar a ERC per el tema de la inmigracio. Conec a molta gent catalana que ha votat a PXC.MENYS HIPOCRECIA BABAUS

#37.1 Jordi, Tarragona, 14/12/2011 - 11:28

No cal que dissimuleu ni us feu passar pel que no sou. La inmigració que s´ha adaptat menys en aquest país és l´espanyola. Molts magrebins ja parlen català i en canvi alguna gent que porta més de 40 anys aquí no saben ni una paraula de català. Aquest es el veritable perill!

#37.2 Judit, Lleida, 14/12/2011 - 11:31

Relacionar PxC amb l´espanyolisme? Home... no cal que ningú ho faci perquè ja ho fa el seu president l´Anglada, ex falangista que va dir en un programa amb càmera oculta que ell porta l´àguia franquista al cor però que ara no li interessa perquè no porta vots. Per tant espanyolista i franquista!

#36 osle, BCN, 14/12/2011 - 09:45

Totalment d'acord amb l'article del sr. Hernando.
Boicot als comerços immigrants que estàn destruint el nostre teixit comercial, el comer tradicional, autòcton de tota la vida.
D'on treuen els xinesos i els paquis els diners per comprar, sempre al comtat i en negre, els traspassaments i els comerç

#35 Roger, Barcelona, 13/12/2011 - 20:38

Els del PxC aconseguiran que els catalans ens unim amb els immigrants extracomunitaris per plantar-los cara. Aviat ells estaran tant farts com nosaltres de tanta merda espanyola que hem de suportar.

#34 Marc, Sant Just, 13/12/2011 - 19:47

Els pitjor immigrats han estat sempre els espanyols, i que no es preocupin el de PxC que nosaltres no freqüentem els mateixos establiments, no per boicot sinó per fàstic

#34.1 pxc, bcn, 13/12/2011 - 20:37

eres un indocumentado

#33 Jordi, Tarragona, 13/12/2011 - 17:44

A quins establiments d´inmigrants es refereix? Als bars "Sevilla" i "Los manolos" que hi ha al meu barri i on després de 40 anys no saben parlar ni una paraula de català? Ah no, que aquests són inmigrants molt adaptats que no representen cap perill per la nostra cultura!