Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2018. 14:56h.

El número dos del PP s'ofereix per retirar llaços grocs

"Si algú vol retirar llaços grocs que compti amb mi, jo els trauria amb les meves mans"

El número dos del PP s'ofereix per retirar llaços grocs

Teodoro García, amb Pablo Casado

El número dos del Partit Popular, Teodoro García, ha animat els ciutadans a retirar llaços grocs dels espais públics i ha dit, a més, que "a títol personal" ell està disposat a treure'ls amb les seves mans.

"Si algú vol treure llaços grocs que compti amb mi", ha dit a la 'Cadena Ser'. Segons García, els llaços grocs representen "l'exclusió" i "no agraden a la immensa majoria dels espanyols". "Si estan col·locats en espais públics, a mi m'assisteix la mateixa legitimitat que als que els han posat", ha manifestat.

García ha apuntat que aquests símbols representen "la ruptura de la igualtat d'oportunitats dels espanyols". La mà dreta de Pablo Casado també reflexiona sobre la "importància" dels símbols i recorda que hi ha ajuntaments a Catalunya on no oneja la bandera espanyola. Això, segons García, és perquè els partits independentistes "intenten construir un nou relat per mantenir viu de forma artificial i amb respiració assistida el procés".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sr Pepito , Lerida , 23/08/2018 - 16:54

Bienvenido sea,todas las ayudas son buenas.

#1 Manel Parra, Bellpuig, 23/08/2018 - 15:47

És d'agrair la seva opinió, col•laboració i bones consideracions.
Penso que els propis separatistes intolerants, que ens ofeguen amb tanta propaganda i tants plàstics en espais públics, haurien de reflexionar... potser això els resulta difícil com cinviure en una democràcia, però ho haurien d'intentar.