Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2009. 09:56h.

'El País' acusa Zapatero de "ranci clientelisme"

Per donar llum verda a la TDT de pagament

'El País' acusa Zapatero de "ranci clientelisme"

Una portada d''El País'

En el seu editorial d'aquest divendres, El País ha acusat el president del Govern estatal, José Luis Rodríguez Zapatero, de "ranci clienterisme" i de doblegar-se a "a les pressions d'algun grup de comunicació i dels fabricants d'aparells decodificadors" per l'aprovació del decret que aprova la TDT de pagament. "Cabia l'esperança que el PSOE mostrés millor criteri que la dreta. Però, aquesta aprovació atropellada, promoguda per Indústria, suposa un pas enrere només atribuible a les pressions d'algun grup de comunicació i dels fabricants d'aparells decodificadors. El Govern de Zapatero ha preferit atendre l'interès d'uns pocs en un exemple de ranci clienterisme", es pot llegir a l'editorial.

També es pot llegir al diari del grup Prisa que "utilitzar un tràmit excepcional (decret) per a una qüestió sobre la qual no existeix demanda social remet als pitjors usos autoritaris i intervencionistes i deixa sense capacitat jurídica als que es poden sentir perjudicats".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Dessmond, Barsalona, 14/08/2009 - 16:56

Sempre és desagradable mirar-se al mirall i veure segons què. Ser i tenir actituds autoritàries i ràncies fa temps que les llueixen, a més d'en Zapatero, el mateix El País. Tal faràs, tal trobaràs.

#5 RAFA, lleida, 14/08/2009 - 13:33

que raro, el perro mordiendo la mano del dueño, que tanto les REGALO.
lo que hace el dinero, tanto idilo ya olia

#4 Josep Mª, Terrassa, 14/08/2009 - 12:15

No diuen que la sobiranía resideix en el poble?
Doncs, que s'ecerceixi i NINGÚ pagui per veure la TV.
Serà la millor manera de fer una depuració d'eix medi de comunicació.
Total, per la merda que fan la majoría de les privades, millor no veure-ho.

#3 Xavier, Barcelona - Ciutat Vella, 14/08/2009 - 12:09

Como duelen los cuernos.

#2 Hayek, Barcelona, 14/08/2009 - 11:49

Que es fotin. I m'agradaria q se la fotessin tots molt bé: PRISA, MEDIAPRO, PLANETA, MUNDO. Quin fàstic de mitjans privats, tots venuts al partit polític de torn, de vegades són pitjors q els mitjans públics. Opinió sí, clientelisme NO.