Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2009. 23:53h.

El Palau va rebre 2,5 millones de euros del Govern en set anys

El Departament d'Economia està fent una nova comprovació de les operacions

El Palau va rebre 2,5 millones de euros del Govern en set anys

Fèlix Millet, després de la seva recent compareixença davant el jutge que instrueix el cas

El Departament d'Economia de la Generalitat ha aclarit que el total de les subvencions que la Generalitat va concedir al Palau de la Música mitjançant el Consorci del Palau entre els anys 2002 i 2008 va ser d'uns 2,5 milions d'euros.

S'indica al respecte que "les aportacions efectuades pel Consorci del Palau de la Música Catalana a l’Associació Orfeó Català emanen del conveni signat l’11 de desembre del 2001 entre les dues institucions".

També s'assegura que "els informes han acreditat, seguint els principis d’auditoria, que el balanç de l’entitat reflectia la seva situació patrimonial i que es complia la legalitat. En cadascun dels informes, els auditors formulen observacions i recomanacions, majoritàriament de tipus comptable, formal i de compliment de la normativa aplicable".
 
S'afegeix que "les observacions indicades per la Intervenció General han estat corregides pel Consorci al llarg dels anys, i quan no ha estat així, l’auditoria de la Intervenció General de l’any següent ha reiterat l’observació i ho ha comunicat als responsables del Consorci per tal que adoptessin les mesures correctores oportunes".

Economia considera que "en les circumstàncies actuals, coneguts els fets delictius que s’han produït, i considerant que les aportacions del Consorci a l’Orfeó poden constituir una àrea de risc, l’auditoria extraordinària actualment en curs està comprovant l’ús que l’Orfeó ha fet d’aquests fons i l’efectiva realització de les obres i serveis pagats".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat