Política · 31 de Maig de 2020. 16:16h.

El 'pallasso del procés' deixa ERC

Jordi Pesarrodona: "no em sento còmode en el partit en el qual he militat més de 25 anys"

El 'pallasso del procés' deixa ERC

L'exregidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), Jordi Pesarrodona, ha anunciat avui que es dóna de baixa de militància del partit. La decisió l'ha fet pública l'endemà de l'acord entre els republicans i el govern espanyol per facilitar l'allargament dues setmanes més de l'estat d'alarma.Pesarrodona, que és conegut per haver-se posat al costat de la Guàrdia Civil amb un nas de pallasso durant els escorcolls que es van realitzar al Departament de Governació el 20 de setembre del 2017, ha explicat a Twitter que "fa molt de temps que no em sento còmode en el partit en el qual he militat més de 25 anys".

L'exregidor explica que "massa vegades m'he sentit molt sol" i diu que quan es va posar el nas de pallasso al costat de l'agent de l'Institut Armat "em vaig sentir desautoritzat". "Fins que no va arribar la imputació no va arribar l'escalf del partit", lamenta.

Finalment, assenyala que "a partir de l'1-O i després de l'agressió de la Guàrdia Civil sí que vaig començar a rebre algun suport, però sempre he notat en el rere fons que no va agradar la meva protesta". "La manca d'unitat de l'independentisme m'ha portat a renunciar a qualsevol càrrec de partit perquè no em sentia representant", conclou.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#38 Eustaqui, Terrassa, 05/06/2020 - 01:05

El pallasso plega, pero el cic continua

#36 Purria lazi, Mollerussa, 02/06/2020 - 10:23

Un exmilitante de Fuerza Nueva reconvertido en payaso y pasado a Esquerra Regolpista de Cataluña (creo que ambas cosas no son coincidencia) ¿Qué puede salir mal?

#35 Coque, El Centro de Tabarnia, 02/06/2020 - 08:40

Que diga la verdad.
Estaba esperando un carguito público con paga con cargo a lo público con su " inimitable acción" y se ha dado cuenta, cansado de esperar, que solo es un bufón del proces, que la elite del proces sonlos únicos que pueden pillar cargo

#34 Pedro, Torres de la alameda, 01/06/2020 - 19:18

una gran perdida para el mundo del circo

#33 PEp, Barcino, 01/06/2020 - 18:23

De joven, Jordi Pesarrodona fue miembro de Fuerza Nueva, el partido de Blas Piñar... Ahora, abandona también Esquerra Republicana... A ver dónde acabará este payaso.