Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 18:48h.

El Parlament aposta per la SEAT

Comprarà cotxes oficials "fabricats a Catalunya"

El Parlament aposta per la SEAT

Una imatge de l'entrada a les instal·lacions de la SEAT a Martorell

La mesa del Parlament ha aprovat per unanimitat un pla d'austeritat per a la IX legislatura que inclou una reducció de 6,2 milions d'euros per al 2011. Una d'aquestes decisions serà la substitució dels cotxes oficials, a mesura que s'hagin de renovar, "per models d'una gamma diferent i fabricats a Catalunya", en referència als vehicles de la marca SEAT.

"Aquest procés de substitució comporta una reducció dels costos de rènting i un consegüent estalvi per al Parlament de més d’un 50 per cent de la despesa actual", segons ha indicat la cambra catalana en un comunicat. Així mateix, "l’ús de vehicles i de xofers oficials resta restringit estrictament a activitats de representació i finalitats institucionals. Només tindran assignat cotxe i xofer la presidenta i els dos vicepresidents per raó de la representació que tenen".

"Els quatre secretaris no tindran assignat cap vehicle amb caràcter permanent, però en podran fer ús per necessitats institucionals. Els vehicles destinats a les presidències dels grups (fins ara sis), causaran baixa del parc mòbil del Parlament quan finalitzi el contracte de rènting vigent", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Naguini, Barcelona, 06/02/2011 - 11:00

Para Apu: Tu si que eres vulgar y garrulo, haznos un favor a todos y suicidate, que con gente como tu comprando coches aliens, no levantamos el pais. La marca garrula a la que te refieres, da trabajo directo e indirecto a mas de 100.000 personas en España. INUTIL.

#8 Al carrer, collons !, Barcelona, 24/01/2011 - 10:33

Nuevos Ricos: No oblidis els VW Touareg de sanitat. Eren necessaris aquests 4 x 4 de gamma superalta?

#7 Nuevos Ricos, Barcelona, 23/01/2011 - 18:00

PSC IC y ERC se han comportado como nuevos ricos. Cambianso VW passat por Audis A6 y A8, como no lo pagaban ello. Considero más que razonable el cambio. Esta bien copiar las buenas ideas del PP, ya que esto no es más que una reproducción de lo que ha hecho Feijoo en Galicia, cambiando Audi por Citr.

#6 Joan, Barcelona, 23/01/2011 - 11:20

Molt bona desició. I perquè no el Mas en un Seat Exeo especialment preparat per a aquesta funció?

#5 Apu, BCN, 22/01/2011 - 20:54

El Benach s'estarà retorçant a la seva tomba, veient com canvien el seu Audi A8 per un vulgar Seat, el cotxe tuning garrulo per excel·lència.