Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2012. 22:39h.

El Parlament censura Mas

La cambra "lamenta" que no respongués als grups de l'oposició durant el ple de retallades

El Parlament censura Mas

Mas, en una imatge d'arxiu al Parlament

El Parlament ha censurat l'actitud del Govern i el president de la Generalitat durant el debat al ple d'aquest dimecres. La cambra ha aprovat una proposta conjunta del PSC, PPC, ICV, ERC, C's i SI mitjançant la qual es "lamenta l'actitud del Govern en negar-se durant el debat sobre el Pla econòmic i financer de reequilibri de la Generalitat 2012-2014 a respondre les intervencions dels diversos grups parlamentaris".

Aquest fet, segons denuncien, "constitueix un menyspreu pel debat democràtic i és mostra del poc interès del Govern per explicar i discutir les retallades en seu parlamentària". "El Parlament de Catalunya insta el Govern a concertar les 60 places de la residència de Gent Gran del municipi de Batea abans de l’1 de setembre de 2012, d’acord amb el control de compliment de la Resolució 256/IX, del Parlament de Catalunya", s'afegeix.

A primera hora del matí de dimecres Mas va donar explicacions davant el ple amb un discurs de 40 minuts, després del qual va cedir la paraula al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, perquè donés els detalls de les mesures. A continuació van intervindre els portaveus dels grups de l'oposició, sense que cap membre del Govern fes ús del seu dret a replicar i s'obrís així un nou torn d'intervencions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jjajjaaaaaa, Barcelona, 06/07/2012 - 11:41

no fan ni el minim exigible

#1 Cigronet, SFG, 06/07/2012 - 11:15

Només se'l censura per això ???. A un govern com aquest i a un president com aquest, se'ls ha de censurar per tot el que fan cada dia des de que s'aixequen del llit. Governs botiflers, mentiders, i que només salvaguarden els interessos dels rics en detriments dels dels pobres, han de ser bandejats