Publicitat
Política · 8 de Juny de 2010. 14:25h.

El Parlament cita a 'declarar' dirigents de CDC pel 'cas Palau'

Agustí Colomines, Joaquim Ferrer, Àngel Colom i Antoni Vives, entre d'altres

El Parlament cita a 'declarar' dirigents de CDC pel 'cas Palau'

Agustí Colomines, amb Felip Puig, en un acte de CiU

El Parlament ha aprovat la llista de compareixents davant la comissió d'investigació del cas Palau. La majoria dels citats a declarar ho han estat a proposta del PSC, ERC i ICV-EUiA, encara que hi ha persones que declararan davant de la comissió que ho han estat per iniciativa de CiU, PP o grup mixt.

Entre els que hi hauran de passar per la comissió destaquen quatre membres de la Fundació CatDem, vinculada a CDC, Joaquim Ferrer (president), Antoni Vives (exdirector), Agustí Colomines (director) i Daniel Osàcar (administrador). L'actual membre de Convergència, Àngel Colom, també haurà de declarar, però en la seva condició de president del Partit per la Independència (PI). El regidor de CiU a l'Ametlla del Vallès, Jaume Codina, serà un altre dels compareixents.

Pel que fa a la Fundació Olof Palme, propera al PSC, ha estat citat a declarar el seu secretari general, Carles Villagrassa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pep, Alt Empordà, 09/06/2010 - 01:12

Sigfred,et semblen gruixudes les paraules LLADRES I CORRUPTES, que finet que ets noi.. a tu qui et deixa bufar cullera en Santi Vila també? Maria has de lleguir mes perquè veig que encara no saps que Ferrovial passava diners a CiU via Millet.

#4 Maria, Barcelona, 08/06/2010 - 17:44

Pep, mira la llista dels que tenen que declarar perque tb veig molts independentistes, ara "xaqueteros", i gent d'esquerres...En Colom va com presi de partit per Independència.. La foto...té mala baba,es veu al Felip Puig i no està a la llista!!!

#3 Sigfred, Barcelona, 08/06/2010 - 17:42

Va Pep, molta paraula gruixuda però bé que n'estàs de content que en Santi Vila deixi bufar cullera a n'en Canet a Figueres.

#2 Pep, Alt Empordà, 08/06/2010 - 17:20

Quina colla de LLADRES i CORRUPTES. És un plaer ser independentista i votar ERC l.ùnic partit del Parlament net de corruptes i lladres! Perquè vull la Independencia i no vull que Catalunya s.assembli a la Italia corrupte de Berlusconi VOTARÉ ERC.

#1 Algo huele a podrido en Nicaragua, El Barrio Chino de Barcelona, el de toda la vida., 08/06/2010 - 16:03

En la calle Nicaragua Pretoria NO es la capital de Sudáfrica. En la calle Nicaragua Pretoria es el nombre de la bicha, es decirles Pretoria y se tocan las carteras y les entran las cagaleras de la muerte. Y es que Catañuña y yo somos así, señora.