Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2022. 14:38h.

El Parlament comença amb dues setmanes de retard

Madrid va fer el debat de l'estat de la regió la setmana passada

El Parlament comença amb dues setmanes de retard

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, obrirà el debat de política general dimarts dia 27 -dues setmanes més tard que el debat de l'estat de la regió de la Comunitat de Madrid- amb una primera intervenció sense límit de temps.

El ple se suspendrà al migdia, i es reprendrà a la tarda, a les 15h, amb el torn dels grups parlamentaris, que intervindran en ordre de major a menor representació, però acabant amb Junts per Catalunya i Esquerra. Cada grup disposarà d'un torn de trenta minuts, i Aragonès els podrà respondre conjuntament o un per un, obrint en tot cas un torn de rèplica dels grups.

Acabat el debat, se suspendrà la sessió, i s'obrirà un termini fins dimecres a les 9:30?h perquè els grups presentin a registre les propostes de resolució subsegüents, un màxim de quinze propostes per grup, que la Mesa haurà d'admetre a tràmit.

Posteriorment, s'obrirà un nou termini fins dijous a les 12?h perquè els grups presentin propostes transaccionals, que també hauran de ser admeses a tràmit per la Mesa. Dimecres i dijous no hi haurà sessió, i el ple es reprendrà divendres a les 11?h per fer el debat i la votació de les propostes de resolució. Cada grup tindrà un torn de deu minuts per exposar les seves propostes davant el ple i posicionar-se sobre les de la resta, i, a l'últim, se'n farà la votació.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Masias , Mis posaderas , 21/09/2022 - 14:01

Que la vida son cuatro días y yo por el tercero voy

Sueldo de ministro
Trabajo de cura
Vacaciones de maestro

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/09/2022 - 18:45

Nada nuevo. Siempre han sido unos retrasados.

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/09/2022 - 16:53

Para lo que va a servir, como si empiezan en enero.

#2 El Llop de Burriac, Cabrera de Mar, 20/09/2022 - 15:03

Si hi són o no hi són, tampoc notarem la diferència, com deia aquell vell acudit: quan no són de vacances, és que no fan feina.

#1 Marc de Vich, Vich, 20/09/2022 - 14:59

Es que a ellos esto del Parlament no les va, ya tienen su ley electoral particular que tanto les beneficia, ir allí para ellos es cosa de locos. Se les han ido los bancos las empresas y ahora los empresarios, vaya pase de manos por la cara, la que les han hecho los andaluces, anda criticar a Ayuso y Bonilla, no sabéis hacer nada, manazas, catetos