Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 17:12h.

El Parlament dels esverats

PPC i C's abandonen l'hemicicle després d'un incident amb De Gispert

Els diputats de Ciutadans i el PPC han abandonat l'hemicicle del Parlament després d'una 'enganxada' amb la presidenta, Núria De Gispert, durant una moció contra el franquisme. Tot ha començat quan el diputat Jordi Cañas ha demanat la paraula arran que des de la CUP se'ls hagi dit que el proper 12-O es manifestaran al costat de "feixistes i nazis".

De Gispert ha recordat al diputat de C's que només podia parlar sobre la moció que s'ha votat. Cañas, però, ha seguit i la presidenta li ha etzibat un "calli!". Després li han abaixat el micròfon i no s'ha pogut sentir el que deia.

Els diputats del PPC s'han posat dempeus per aplaudir Cañas i De Gispert s'ha adreçat a la cambra per dir "diputats no tenen vergonya del que estan fent". Acte seguit, les bancades del PPC i de C's s'han aixecat i abandonat la sala.

Marta Pascal, diputada de CiU, ha denunciat mitjançant el Twitter que s'han produït "insults i xiulets" cap a la presidenta del Parlament.

De Gispert, prèviament, ja havia tingut una altra 'enganxada' amb el PPC, després que Santi Rodríguez s'hagi aixecat per queixar-se que altres diputats han interromput un del PPC mentre parlava des del faristol. "Hi era vostè?", li ha comentat la presidenta.

Els diputats de C's abandonen la sala
Publicitat
Publicitat

145 Comentaris

Publicitat
#105 Rafel Climent i Brossa, Rubí (Nació Catalana), 11/10/2013 - 17:40

És curiós que els únics, siguin el grups feixistes de la "una, Grande y libre", hereus d'aquell criminal que ho va deixar "atado y mui bien atado". Què es pot esperar d'aquesta colla de desgraciats !!!!!!!

#104 BEJOTA, BCN, 11/10/2013 - 16:07

EL MATRIARCAT CATALÀ PORTA ELS PANTALONS :GISPERT ,RAHOLA ,FERRUSOLA ,LA D'ERC I LA D'OMNIUM....QUE'NS AGAFIN CONFESSATS.

#103 Xavi, Barcelona, 11/10/2013 - 15:19

Això ho diu la CUP, que segurament és el partit a Catalunya amb més connexions amb ideologies que van acabar en totalitarismes a Europa al s. XX.
Documenteu-vos i veureu què van portar els ultranacionalismes d'esquerra i dreta. La imposició de P. Catalans sona a Gran Alemanya, Gran URSS, Gran Sèrbia

#102 Tarik, Barcelona, 11/10/2013 - 14:14

No cal que tornin.

#101 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 11/10/2013 - 11:38

Muy bien, así se hace. Ya que el proceso soberanista en Cataluña no causa fractura, vamos a crearla nosotros...jua, jua...mejor hundidos

#101.1 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 11/10/2013 - 12:30

Troll, gracias por tu inestimable colaboración en la campaña anti paleto estelado. Eres de mucha ayuda pardillo. Jua, jua, jua,...