Publicitat
Política · 19 de Març de 2022. 09:10h.

"El Parlament és can seixanta"

Manuel Trallero creu que en un altre país les declaracions de Rufián haurien fet caure el govern

"El Parlament és can seixanta"

El periodista Manuel Trallero, al seu programa número 46 a YouTube, ha afirmat que "el Parlament és can seixanta, un parlament de chichinabo" perquè a qualsevol altre país les declaracions del líder d'ERC a Madrid, Gabriel Rufián, haurien fet caure al govern .

Trallero també ha afirmat que "no entenc el que juga La Vanguardia" després que dijous publiqués un article d'expresident Carles Puigdemont que començava així: "des de la nostra arribada a l'exili...". El periodista ha recordat que, en el procés, "una cosa és la fantasia i l'altra la realitat" citant la sociòloga Marina Subirats.

En canvi, s'ha mostrat a favor del reconeixement de la sobirania marroquina sobre el Sàhara perquè una cosa és fer d'ONG i una altra de govern. "És una mesura de realpolitik", ha insistit encara que també ha manifestat que "si ho hagués fet el PP hi hauria manifestacions segur".

D'altra banda, ha recordat que tres polítiques catalanes de primera fila estan sent investigades per la justícia (Laura Borràs, Ada Colau i l'alcaldessa de l'Hospitalet Núria Marín) "però aquí l'única corrupció que interessa és el germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso"

També ha manifestat que "els cordons sanitaris adulteren el principi democràtic" en rèplica als que critiquen el pacte entre el PP i Vox a Castella i Lleó i ha recordat que partits similars ja han governat a Itàlia o Àustria però que no van rebre les crítiques de l'expresident del Consell Europeu de la UE el polonès Donald Tusk,

Finalment, ha considerat que "l'efecte Illa s'ha diluït" perquè "els socialistes sempre temen que els diguin botiflers" i, sobre el conflicte d'Ucraïna, el paper que està fent la premsa espanyola. "Els bons són els ucraïnesos, punt pilota".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 21/03/2022 - 15:58

Es Can seixanta i a mes governada per Madame Borras

#4 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 19/03/2022 - 21:10

Es la casa del Majadero. Los acomoda pacientemente en sus sillitas, da los turnos de palabra según el antojo, abronca al nene que que no dice lo acordado, da galletitas a los de su cuerda, mantiene calladitos a los socialistas -tampoco necesita esforzarse mucho-. Un fiestuki con globos y mogollón de payasos.

#3 Marc de Vich, Vich, 19/03/2022 - 13:43

Lo mejor sería cerrarlo, de entrada, el ahorro estaría entre 15mM€ y 20mM€ anuales, que ahora van directos a: amiguitos, subvencionados y compras de voluntades. Imagínense en manos honestas, lo que se podría llegar a hacer, de entrada calefactor y refrigerar media Cataluña, con el potencia geotermal que tenemos en nuestro subsuelo.

#2 joan, manresa, 19/03/2022 - 13:03

tinu.) esperem que la llum els arribi a las neuronas i es prenguin seriosament a CAT i als catalans..,i i que ya definitivament " enterrin ",el procés fins a tenir savia nova.,gent amb seny, honradesa ,inteligencia i amb visió de futur.,i no que siguin oportunistes del moment i ens enganxin com a pardalets .,desapareixeu com els cargols .Dixit

#1 joan, manresa, 19/03/2022 - 12:57

" Can Mingo "12,50 h...,tancant i cap a dinar...----No sols es al Parlament a can seixanta...,es a tot el fer polític de cada dia...., estem cansats molt cansats de veure cada día las mateixes cares fent las seves proclames...,entre plors i rialles, laments i contradiccions...,lo important es mantenir la "Flama"..,ep perdó, volíem dir " mamella