Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2022. 16:27h.

"El Parlament està cada cop més deteriorat"

Entrevista al diputat de Ciutadans Matías Alonso, un dels expulsats per Borràs en aquesta legislatura

"El Parlament està cada cop més deteriorat"

El diputat de Ciutadans, Matías Alonso, en una entrevista al canal de Youtube de Xavier Rius, recorda l'episodi pel qual Laura Borràs el va expulsar d'un ple del Parlament després de negar-li la paraula.Alonso denuncia també que “les principals institucions de la Generalitat estan en mans de gent que no s'ho mereix”. "El Parlament està cada cop més deteriorat, porta tres legislatures que està exclusivament al servei del Govern", adverteix.

"No trobaré a faltar Laura Borràs, ha fet de la seva manera de portar la institució una qüestió de propaganda de la seva persona", reconeix el diputat, a més de reclamar que "cal posar les institucions al servei de tots". "Estan governant per a una minoria", lamenta.

El dirigent de Ciutadans considera que als independentistes "els han estat prenent els pèl des de fa deu anys". "El populisme busca exacerbar sentiments i una de les vies més ràpides és deteriorar el prestigi institucional per després aparèixer com a salvadors de la pàtria", sentencia.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, Que pasa nen, 27/09/2022 - 01:02

Un cop conegut el resultat electoral a Italia el primer que ha fet aquest mati Pulgarcito nomes llevarse es escriure al seu Twiiter un energic "No Passaran".

Ja no m´ha calgut prendre´m la camamilla que m´havia preparat

Me tienen encisao.

#6.1 pepe, Andorra, 27/09/2022 - 14:09

pues vaya manera de perder el tiempo. ¿De verdad le importa a alguien lo q ponga pulgarcito en su tuiter ese?

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/09/2022 - 22:10

Bueno, han echado a la Borrás, ahora está un poco mejor.

#4 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 26/09/2022 - 19:10

El primer símptoma van ser les corbates. Després, en aquell fatídic 2012, l’entrada de la CUP, les samarretotes, xancla, rasta i piercing. La cosa ha anat degenerant i fins i tot hi hem sentit renecs i grolleries diverses. Suposo que el següent pas serà escopir i tirar-se pets i rots a l’escó o llançar mandonguilles al diputat del davant.

#4.1 Capit@n España, Fernàndes o Fernándes, 27/09/2022 - 08:57

Aquell Nikita Jrushchov de pa sucat amb oli amb la seva pudenta sandalia suada. hehehehe
i després el vergonyós espectacle de les abraçadetes amb l'Arturo per no citar la presidencia de la Comisió d'Investigacio a del Cas Pujol quan li va donar al ex presidente defraudador tractament de Sa Altesa Reïal...hehehehehehe

#3 Marc de Vich, Vich, 26/09/2022 - 17:52

C's debería de ser un poco más realista, el montaje que hay en Cataluña, respecto al Parlament, siempre ha existido, desde la ley electoral que rige aquí hasta el apartheid que se practica con la gente que no comulgamos con ellos. Todo es un paripé un cuento para vivir de él, y que cada día más gente conocemos, por mucho que se empeñen en ocul

#2 Parlament.lazi, Barcelona, 26/09/2022 - 17:29

El Parlament de Catalunyeee s'ha convertit des del 2017 en una dictadura lazi, una colla de pretensiosos que no representen a la majoria dels ciutadans de Catalunya que no son lazis rancis, sinó catalans bilingües de ment oberta, respectuosos i amb un refinat sentit de l'humor, sense ofenses ni insults, la verdadera idiosincracia.cat