Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 14:14h.

El Parlament estudia querellar-se contra els violents

De Gispert recorda que els incidents "estan tipificats en el Codi Legal com un delicte greu"

Els serveis jurídics del Parlament estudien emprendre accions legals contra els indignats que van agredir i coaccionar a alguns diputats de la Cambra catalana quan intentaven entrar al Parc de la Ciutadella.

En aquest sentit, la presidenta del Parlament, Nùria de Gispert, ha assegurat que "la cambra està estudiant quines són les accions que es poden prendre" contra els indignats violents que van provocar els incidents d'ahir amb alguns diputats.

"El problema de fons és la coacció d'un grup important de manifestants, que van intentar impedir el normal funcionament del Parlament. Això està tipificat en el Codi Legal com un delicte greu", ha afegit.

Per últim, ha apuntat "segur que els Mossos d'Esquadra podran establir, a través de les gravacions que van fer, quines persones poden ser identificades. Hi ha persones que, probablement, tenen alguna identificació en comissaria i això permetrà que es puguin empendre les accions oportunes i necessaries perquè això no torni a ocòrrer".

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, atenent els mitjans
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Encuriosit, BCN, 17/06/2011 - 22:21

Pregunto com es que no es va organitzar un dispositiu adient a la ocasio . Sembla que algu volgues que pases alguna desgracia per justificar la represio i la estigmatitcacio del moviment 15M. Els responsables dels mossos ja sabien el que passaria. El que va passar no va ser una casualitat...:-(

#2 Pep piscines, Mataro, 16/06/2011 - 18:10

Amb els meus diners, no!

#1 Bacus, Sort, 16/06/2011 - 14:53

El Parlament que es preocupi de legislar amb justícia i no passaran aquestes coses que venen provocades per ells mateixos.