Publicitat
Política · 23 de Gener de 2017. 22:15h.

El Parlament Europeu desmenteix que contraprogrami Puigdemont

Les invitacions per a la recepció dels ambaixadors van ser enviades el passat mes de desembre

El Parlament Europeu desmenteix que contraprogrami Puigdemont

Tuits del Portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch

El portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch, ha desmentit que l’eurocambra hagi contraprogramat la conferència que Carles Puigdemont pronunciarà aquest dimarts a Brussel·les. Duch ha recordat que l’acte en que participaran els ambaixadors per la tarda “és la recepció d’any nou al cos diplomàtic” i que les seves invitacions estaven “cursades al desembre”. D’aquesta manera, responia un tuit  de l’eurodiputat del PDECAT, Ramon Tremosa, qui afirmava que “el PP contraprograma per evitar el ple a la sala gran del Parlament Europeu”.

El representant de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj, ha intervingut per afirmar que les “ambaixades tenen prou personal per cobrir ambdós actes”. “No patiu”, ha afegit dirigint-se al portaveu de l’Eurocambra. “Raó de més per no manipular la realitat”, ha respost Jaume Duch. “No és bona tarja de presentació i no cal”, ha reblat.

El TN Vespre ha assegurat en la peça informativa que per la conferència el Govern català “ha convocat als ambaixadors permanents davant la Unió Europea, però aquests no assistiran encara que vulguin perquè a la mateixa hora els ha convocat el nou president del Parlament del Partit Popular per presentar-se”. La notícia incloïa una declaració de Tremosa on assegurava que “es contraprograma traient el Sant Cristo gros que és el nou president del Parlament”. “Senyal que preocupa a les més altes instàncies per l’impacte que pot tenir per l’Europa política”, reblava l’eurodiputat del PDECAT.

  

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 DARDO121, BARCELONA, 24/01/2017 - 21:47

Mientras los hijopoutas discuten el color de los gayumbos, que no le importa a nadie, hay niñas que mueren asesinadas por la falta de medios para salvarlas.
Y hau falta de medios por que el dinero se lo llevan y lo tiran en putos e hioputescos circorendums con cajas de palomitas y de leche en poivl.

#20 Grauero, Fora de Catalunya., 24/01/2017 - 12:17

Pregunta: ¿ alguien sabe si lo trasmiten en "Streaming" ?
Seria muy interesante, total no es tan costoso hacerlo, después de gastarse mas de 100.000€ en publicitarlo

#19 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 24/01/2017 - 10:18

Serà un èxit.

#19.1 botifler1914, Sinitaca, 24/01/2017 - 11:59

A tus ojos seguro.

#18 botifler1914, Sinitaca, 24/01/2017 - 09:47

Que viene el lobo, que viene el lobo.

A los almogavares aún nos temen en todas las cancillerias europeas.

Señor que verguenza de govern dels millors.

#16 Pepón, Bcn (España), 24/01/2017 - 09:31

No somos un Estado miembro y ya les estamos llorando como a Madrit. Harían bien en tomar nota Alemanía, Francia e Italia sobre cómo se las gasta el nacionalcatalanismo y como siempre están llorando y buscando culpables de sus males donde sea.