Publicitat
Política · 29 de Maig de 2019. 19:08h.

El Parlament europeu impedeix l'entrada a Puigdemont i Comín

L'Eurocambra al·lega que ha de comprovar que "la persona ha obtingut realment l'acta de diputat"

El Parlament europeu impedeix l'entrada a Puigdemont i Comín

El Parlament Europeu no ha permès aquest dimarts a l'expresident Carles Puigdemont i l'exconseller Toni Comín accedir a la cambra i començar els tràmits per ser eurodiputats, segons informa el periodista del Libération, Jean Quatremer

Els candidats de Junts per Catalunya han acudit al "Welcome Village", on els eurodiputats electes reben una acreditació temporal a l'espera de recollir l'acta definitiva. No obstant això, ni Puigdemont ni Comín han aconseguit tal acreditació, mentre que altres eurodiputats espanyols sí que han pogut aconseguir-la.

El Parlament Europeu els ha exigit presentar-se allà amb l'acta, que es recull a Madrid el dia 17 de juny, després de jurar la Constitució davant la Junta Electoral Central.

jean.jpg

L'advocat a l'estranger de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha escrit en una piulada que "alguns s'estàn posant nerviosos abans d'hora". "Alguns s'estan posant nerviosos abans d'hora i actuant il·legalment... és evident que com el Dret està del nostre costat només els queden els 'serveis de seguretat'" ha dit.

boye.jpg

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#48 botifler1914, Sinitaca, 30/05/2019 - 13:38

El Parlament europeu impedeix l'entrada a Puigdemont i Comín

Malditos fascistas y homofobos!!!

#47 Aclaración, Barcelona, 30/05/2019 - 11:26

Como para contratar a Boyé de abogado... Mejor no tener defensa.

#46 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 30/05/2019 - 10:56

Los porteros de la DISCO de BRUXELAS, no han dejado entrar a la fiesta a estos dos bandarras tractorianos, ...... por llevar bambas ..... de lazo amarillo.
No respetan la etiqueta.

#45 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 30/05/2019 - 09:46

Tranquil pernil, a mi cuando era chavalín tampoco me dejaban entrar en las discotecas donde se juntaban todos mis amigos por tener cara de problemático. No me dejaban ni hacer cola, así que ajo, agua y para casita que no eres el único con ese problema XDDD !!

#44 Luigi., Barcino, 30/05/2019 - 09:46

La estrategia de Boye en relación a la acreditación provisional era la de « Santa Rita, rita, rita, lo que se da no se quita»