Publicitat
Política · 3 de Març de 2009. 08:56h.

El Parlament Europeu rebrà els Deu Mil

Entregaran una carta com a "portaveus dels principis que més bé assenyalen el progrés de la humanitat"

El Parlament Europeu rebrà els Deu Mil

Imatge de l'anunci de Deu Mil

El proper dijous 5 de març, a les 11 hores, el Parlament Europeu a través d'una comitiva formada per eurodiputats de diverses nacionalitats i grups parlamentaris de l'eurocambra, encapçalada per un membre del grup de l'ALE , es reunirà amb una delegació dels representants de l'organització de la manifestació sobiranista que dos dies després recorrerà els carrers cèntrics de Brussel·les en demanda de l'Estat català.
 
La delegació serà presidida per Manel Bargalló, responsable de l' Àrea de premsa de Deumil.cat. L'acompanyarà Estela Rodríguez, membre de la comissió de Deumil.cat que ha gestionat els permisos i la logística de la manifestació a la capital europea, ambdós membres del Consell de Deumil.cat. Cal sumar-hi a Josep Sort, professor de Ciències Polítiques de la Universitat Ramon Llull, de Barcelona i María Dolors Jové, tots dos de Deumil.cat i el delegat territorial de Lleida de la iniciativa, Andratx Badia. La tanca el fundador i president del CIEMEN, Aureli Argemí.

A Argemí se li va encarregar la redacció de la Carta al Parlament Europeu que serà entregada el proper dijous, atès que el president del CIEMEN "és un gran coneixedor de la realitat europea i un ferm defensor dels drets col·lectius dels pobles". El text que rebran els eurodiputats -en català, anglès i francès-  posa èmfasi en que "no demanem res d’extraordinari ni cap privilegi. Exigim, senzillament, fent-nos portaveus dels principis que més bé assenyalen el progrés de la humanitat, ser reconeguts com un poble normal dintre de la Unió Europea i, d’acord amb les pautes establertes per les Nacions Unides, poder-nos organitzar com el poble català decideixi lliurement”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 JM, Sabadell, 03/03/2009 - 17:53

Pues los que van irán porque les da la gana y si no te gusta ajoyagua. Estariamos buenos. I no te llamo cateta o colgada por yo serlo al contestarte en tu lengua de imposición.

#17 Pere, Eixample, 03/03/2009 - 17:11

TINOT I CARLA

Per qué us dediqueu a insultar?? no podeu respectar les idees d'altri?' ah! i jo i tots el qui conec que hi anem ens ho paguem de la nostra butxaca, per qué parleu sense saber de qué va???

#16 Carla, Sarriá, 03/03/2009 - 16:06

de acuerdo con Tinot, menuda banda, así salen a ver mundo. Ya me puedo imaginar la patético imagen que darán en Bruselas. Mas catetos imposibles, seguro que los recibirá cualquier colgado de séptima fila.

#15 Josep, Barcelona, 03/03/2009 - 14:19

Ara per ara, tot el que fa l'Aregmí és jugar brut amb la PDD. El paper que fa el CIEMEN en el tema intern de la PDD és inacceptable. S'ha posat al costat dels qui no accepten la inscripció de Justícia. Ja està resolt per Justícia i ho volen acceptar

#14 Kropotkin, Vic, 03/03/2009 - 14:03

Por mucho que lo intenten no cabran todos...