Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2017. 10:34h.

El Parlament insta el Govern a emprendre accions legals contra Deloitte

Per l'auditoria de l'Hospital Clínic de l'any 2012

El Parlament insta el Govern a emprendre accions legals contra Deloitte

Toni Comín

El Parlament ha instat al Govern a emprendre accions legals contra Deloitte  per l’auditoria que va fer a l’Hospital Clínic de l’any 2012 “davant l'evidència que aquests serveis eren insuficients”, segons va publicar el DOGC el passat 6 de juliol. La decisió s’ha pres després d’aprovar l’informe de fiscalització que ha fet el Síndic de Greuges i seguint les seves recomanacions.

La Comissió de la Sindicatura de Comptes també ha aprovat fer a través de la Intervenció General “la supervisió i el control de les tasques dutes a terme per empreses d'auditoria externa”.  Al mateix temps sol·licita “corregir les deficiències i irregularitats detectades en el funcionament de Barnaclínic en el menor temps possible, i dur a terme totes les accions necessàries per a substituir Barnaclínic per una nova entitat amb una estructura i una naturalesa jurídica compatibles, inequívocament, amb la legislació vigent”.

En l’informe, el Síndic afirma que l’Hospital Clínic “va contractar durant tres anys consecutius el servei d’auditoria mitjançant un procediment negociat sense publicitat per raó de quantia”. “Atès que era un servei recurrent, s’hauria d’haver licitat conjuntament mitjançant un procediment obert”, assegura. La Sindicatura també conclou que Deloitte es va adjudicar l’auditoria per un import de 60 milions d’euros.

Façana de l'Hospital Clínic

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, odio els calçots i les gralles, 13/08/2017 - 03:46

"Urgencias VHebron @adjuntosdeurgen?

Divendres 11: 56 pacients pendents de llit. El més antic del 7"

Visca Catalunya

#7 Gregari, VNG, 12/08/2017 - 20:47

Perdoneu. He llegit 60 milions d'euros per fer una auditoria del Clínic? Amb aixó es fa un hospital nou. O es una errada o aquí al darrera hi ha una cosa molt grossa.

#6 JUANICO, Barcelona, 12/08/2017 - 20:39

60 milones de euros una auditoria ?

Creo que hay un error.

#5 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/08/2017 - 14:59

"El 88% de los jovenes españoles tiene dificultades para encontrar trabajo. La falta de experiencia es el principal inconveniente al que se suma su demanda de flexibilidad laboral como condicion"

Cronica Global 12-8-2017

No es el cas dels compromesos de mena i mes preparats. Fixeuvos en el tuiter Rufian.

#4 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 12/08/2017 - 14:16

Deloitte no es la que havia fitxat al conspicu David Madi ?

Oh ! Vaya lio. Los amigos de mis amigos son mis amigos...