Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 14:08h.

El Parlament ja no vota

Sessió plenària sense votació

El Parlament ja no vota

El president de la Generalitat, Quim Torra, compareixerà al Parlament aquest dijous. Ho farà per parlar de la resposta institucional que des del Govern i el Parlament s'ha de donar a la sentència de l'1-O.

Torra parlarà aquest dijous a les deu del matí al Parlament. Serà una compareixença i no un debat monogràfic. Això vol dir que amb una compareixença no s'ha d'arribar a acords ni votar propostes de resolució. Torra farà el seu discurs, amb temps il·limitat, i els grups tindran deu minuts per respondre.

Els cupaires són els únics que volien que se celebrés un ple específic per tal que els grups parlamentaris poguessin presentar propostes de resolució, però la resta de partits han decidit que el ple de dijous tingui com a un únic punt de l'ordre del dia la compareixença de Torra.

Preguntada reiteradament sobre si es votarà alguna proposta de resposta a la sentència en futurs plens, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que "des del Govern s'està treballant perquè sorgeixi un mandat efectiu del Parlament".

Finalment, la consellera ha manifestat que "com a Govern no hi ha una proposta", però ha assenyalat que "els grups que donen suport al Govern s'està treballant alguna proposta que es pugui aprovar al Parlament".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 15/10/2019 - 15:18

Si no votan no será por respeto a las reglas del Parlament sino porque no quieren, porque ellos las prohibiciones ya sabemos por donde se las pasan.Sí, exacto, por el escroto.

#1 botifler1914, Waterlux, 15/10/2019 - 15:15

Mañana completa, mañana Comansi, de los fosos de Montjuic a pegar la tabarra en el Parlament.
Que usted lo disfrute Sr. Torra.