Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2021. 17:27h.

El Parlament manté el vot a Lluís Puig

Amb l'oposició de PSC, Vox, Ciutadans i PP

El Parlament manté el vot a Lluís Puig

La Mesa del Parlament ha decidit mantenir aquest dimarts el vot delegat de l'ex conseller i diputat de Junts per Catalunya Lluís Puig, que resideix a Bèlgica, malgrat les peticions de reconsideració contra aquesta decisió presentades per PSC, Cs, PP i Vox.

Els membres de la Mesa i la Junta de Portaveus han hagut de tornar-se a reunir abans de l'inici del ple d'aquest dimarts per a estudiar la petició de reconsideració dels socialistes, Vox i de Cs. En la primera reunió de la Mesa, els membres de Junts, ERC i la CUP havien votat a favor de la petició de delegació de vot de Puig, amb el rebuig dels socialistes.

A més, a l'abril d'enguany, els socialistes ja van presentar un recurs davant el Tribunal Constitucional (TC) contra la decisió de la Mesa del Parlament d'admetre la delegació de vot de Puig en el ple d'investidura.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la tenora, 19/10/2021 - 20:07

"El Parlament manté el vot a Lluís Puig..."

Que menos se puede esperar en ese circo separatista... para ellos un tipo con el nivel intelectual de Luisito es imprescindible para la independencia... ¿Quien mejor que él para iniciar el baile de la primera sardana de la "república..."?