Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 12:00h.

"El Parlament no serveix per a res"

"Ens costa un munt de diner per a no res"

Montserrat Nebrera ha marxat amb dures crítiques al funcionament del Parlament que, ben segur, no agradaran al president de la cambra, Ernest Benach, del que ha demanat acomidar-se.

Nebrera ha assegurat que "les iniciatives parlamentàries no serveixen de res" i ha criticat "la costossa inutilitat que és el Parlament". "Ens costa un munt de diners per no res" perquè només "serveix per a corretja de transmissió dels partits"

Montserrat Nebrera ha confirmat aquest dilluns, com va avançar e-notícies divendres pasat, que "deixo el Partit Popular després d'una llarga meditació" perquè "la meva idea de la política fa absolutament impossible continuar dintre del PP tal i com està concebut actualment".

L'encara diputada ha insistit que "no hi ha una altre remei" i que ho fa per "un principi de coherència". "No me n'he sortit", ha afegit qui va aconseguir el 43% dels vots en el darrer congrés de la formació a Catalunya.

"Ho faig amb tristor", ha continuat. Montserrat Nebrera també ha assegurat que no pretenia "fer d'aquesta roda de premsa una plataforma" de les seves futures iniciatives, que no ha concreta.

Nebrera, al bar del Parlament, abans de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Vull llistes obertes i elecció directa, Catalunya, 19/10/2009 - 22:41

Vull llistes obertes, lliure elecció de diputats, llibertat de vot per als parlamentaris...
Aquest sistema de llistes tancades és impresentable.
Senyors parlamentaris : Ja n'hi ha prou!

#19 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 19/10/2009 - 21:30

Espero que la Nebrera monti un partit per poder afiliar-m\'hi. Necessitem regenerar la política. Llistes obertes i desbloquejades com demana Acció per la Democràcia.

#18 Joana, Igualada, 19/10/2009 - 19:24

Que no serveix per res??? Si que serveix, serveix per anar a fer comedia i que els ciutadans paguin ancara que no vulguin, per despres veure a les noticies les invecilitats que han fet

#17 canviar autonomia espanyola, per autonomia europea:independència!, 19/10/2009 - 16:47

I tampoc serveix de res i és molt més car l\'actual Estat espanyol.Ambaixades a doquier,exèrcit,fronteres,adif,renfe...i resulta que TOT,des de la liberalització de la llum a la protecció dels ocellets,ho mana la UE.Volem un Estat de la UE ja!!

#16 James, Puigcerdà, 19/10/2009 - 16:36

La Nebreda em posa, i no sabeu com. Crec que ha de continuar en politica per influenciar en les apetències sexuals